نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm61) از فرم بدنش باس بفهمی قبلا زیر نظر مهندس ناظر بوده
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm61) از فرم بدنش باس بفهمی قبلا زیر نظر مهندس ناظر بوده
من دعوا دارم اصن هر چی من میگم باید نصب کنین (sm2) وقتی بابا اسی میگه به درد نمیخوره بگین صحیح است صحیح است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا اوست رو پیشنهاد میکنم حالا هم که ای وی جی خریدتش و تجربه اونا هم اضافه شد به اینا.اینا به اونا.اونا به اینا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به تخمم نیست کی چی نصب میکنه فقط میخوام تجاربمو شیر کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا سخن از تجربه باشد نام بابا اسی میدرخشد (sm128)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت هست زیاد دارم خودمو تحویل میگیریم میدونم ولی چاره ای نیست (sm2) باید قیبول کنین دیگه که کارشناس تمامی مسائل منم (sm2)
یه مدت اون اوایل که وین 8 اومده بود اوست چون ورژن جدید نداده بود زیاد هماهنگ نبود و نمیذاشت وی بی ان وصل بشه<br>از قضا نورتون اینترنت سکوریتی ورژن هماهنگ داده بود و لایسنس 3 ماهه رایگان هم میداد اگه میرفتیم فیسبوکش یه کارایی میکردیم<br>اونم یه مدت استفاده کردم راضی بودم
(sm50)
(sm81)
آسیاتک آپلود رایگانشو برداشته (sm54)