گفتم یک ماه برم پیش بازش اداپته شم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم یک ماه برم پیش بازش اداپته شم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنز رو بورسه(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای شیرازم البته فکر کنم گرمه
اینا بیا با هم داداش باشیم زیاد دارن یکیو برات تور میکردم حیف پرید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با اونم که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) برنزه....اونجا درجه اشعه یو وی بالایی داره...طیف رنگشی میره به سمت ذغال سنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره شیراز گرم خیلی افتابش هم خیلی تند و تیزه
گل اولش از یک کهکشان دیگر بود. نمیتوانم صبر کنم تا آن را در تلویزیون ببینم. دیدن آن برایم از کنار زمین سخت بود."(sm88)
نشد پوزه شیطان یزرگ رو به خاک خودش بمالیم حیف(sm172) والیبال
از من نقل گرفتی منگلنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاها خوش شانسن(sm120)
(sm170)نقل قول:
گفتی داره میره جنوب منم گفتم چرا بیرونی برو بیرون خوش بگذرون (sm170)دختری دیگه (sm59)