سیاهَ رو نمیخوای هنو ؟خوش شانسه ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سیاهَ رو نمیخوای هنو ؟خوش شانسه ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ک ترجیح میدم بد شانس باسم با این وضع(sm120)نقل قول:
اره من دخترم تو منگلی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه از تاریکی میترسیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرین چه خبر ؟ (sm2)نقل قول:
یادته همین منگلی هم سر اون میگفتی ، گفتی عقلت کمه ا این ۱۸ سالشه (sm2)بعد ها گفتم ۳۵ سالشه از رو نرفتی باز حالا کاری ندارم ولی دیشب یه کلیپ ازش دیدم خودش گفت چهل و پنج انگار چهل و خورده ای سالشه (sm120)
دختر بودن شامل منگلی هم هست البته نه همه ها (sm59)
نه بهش بگی بخند دندوناش معلوم میشه خیلی سفید مث لامپ عمل میکنه میتونی یذره ببینیش (sm2)نقل قول:
فراری در کانادا ۰.۸ ثانیه سریعتر میشود
با این حساب مسابقات بعدی و رقابت مرسدس و فراری بدجوری جذاب در میاد(sm50)
(sm39)
برو مرد شی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)