اول سامی بعد تو آخر من(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر مزارع (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اول سامی بعد تو آخر من(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر مزارع (sm120)
هیر هیرنقل قول:
این آواتارت باتیستوتاست؟
خوب خدا رو شکر.قوی باش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین می بینی مردم مایه دارن تو گوشی پیشرفت می کنن اما ما چی...(sm120)
خاک بر سر من که جلو تر از شما نباشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه مزارع پربار ونوک تیزی(sm120)
این آواتار موشک آبی باتی گل یا همون باتیستوتاست(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترمای اول دانشگاه یه گوشی خریدم از اون به بعد نتونستم قابشو عوض کنمم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما اساتید بودید و من در رکاب شما افتخار شاگردی داشتم(sm120)افتخاری بس بزرگ(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm120)
گوشی من که باطریش خیلی وقته نابود شده 2 ساعت بیشتر شارژ نگه نمی داره نمی تونم یه باطری عوض کنم(sm120)نقل قول:
استاد من در مکتب شما پشه ای بر سر خاشاکم(sm120)نقل قول: