غم تنهایی اسیرت میکنه - تنهایی هامو با حیوون هام پر میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
غم تنهایی اسیرت میکنه - تنهایی هامو با حیوون هام پر میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه بدونی کسی که دامپزشکی می خونه هم می تونه مطب داشته باشه هم داروخونه هو آزمایشگاه یعنی هم زمان از سه جا درآمدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اون 500 تومنو به من بده یه نفره تنهایی هاتو پر کنم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی جدا دامپزشکا خیلی آروم تر و خوبتر و مهربونتر از بقیه دکتران بقیه انگار ک...و...نشون گذاشتی
(sm25)نقل قول:
نه تفاضل گلش بهتر بود از ترکیه و البانی صعود کرد تفاضل گلش 0 بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینجا که میرم همینجوریه دیگه یه دکتر همه اینارو هم داره - باور کن راحت شبی 10 میلیون کاسب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزن این حرفو تاج سر منینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم کم کم علاقمند میشم(sm2)
داماد خانواده دوست من 29 سالشه الان یه مزدا 3 داره گفته میخوام یه ماشین هم واسه خانومم بخرم ! خیلی پولداره تو این سننقل قول:
من دوست داشتم س...ک...ستراپی بخونم ولی متاسفانه نشد ، نشد ، نشد
به چی علاقه مند میشی ؟ دامپزشکی ؟ (sm2)نقل قول:
اینا غول بیابونین فکر خودشون کردننقل قول:
شما گاو یه لگد میزنه 10 متر پرت میشی اونور حذر کن
- (sm2)
آره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط گربه و کبوتر اینا پذیرش می کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه بودم گفتم منو بفرستید کلاس تنبور ولی متاسفانه اینجا اگه ساز دستت میدن انگار ج...ن...ده دیده بودن
یه سگ سرابی آوردن بودن مطب دکتر اصلا نابودم کرد کرده بودنش تو ایسوزو دکتر رفت اونجا براش واکسن زدنقل قول:
بند تنبان عزیز
کرست لیدی گاگا
هر دو چسبانند
اما این کجا و آن کجا (sm25)
ینی میگی اونقد بزرگ بود؟بسم الله(sm77)(sm155)نقل قول:
(sm25) عزیزـــــــــــــــــــــ ــــــــــــی (sm19)نقل قول:
درک میکنم... (sm50)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
میر انجمن آخه این چیه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت تایپ بالاست پیش میاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
آرینقل قول:
هُلی شِت (sm2)نقل قول:
مغزتو گ...ا...ی...ی...دم ساعت 2:15 شب بیا اینو بزنی (sm2)
نوزده سرباز و شاید هم بیشتر در یک روز در دو سانحه ی رانندگی می میرند ؛ شاید این اتفاق در هر جای دیگر این کره ی خاکی رخ می داد رسانه هایشان مثل کبک سرشان را زیر برف نمی کردند و این فاجعه فقط به یک تیتر حوادث تبدیل نمی شد و از این اتفاق برای مبارزه با برده داری مقدس سربازی استفاده می کردند. شاید مردمشان به جای دابسمش دیدن و جک فرستادن در شبکه های اجتماعی کاری می کردند شاید آنهایی که برای کشته شدگان پاریس شمع روشن کرده بودند برای هم وطنان جوان خود هم این کار را می کردند شاید گریبان چاک کنان اعدام شیخ نمر جایی را به آتش می کشیدند شاید شاعران گزافه گوی ستاینده ی خال و خط و زلف و رخ معشوقکان خیالی، برای دختران نا امید شده ی چشم انتظار یار چیزی می سرودند شاید ...
اما سرباز مگر چه ارزشی دارد؟ فیش حقوقی شاهد است که سرباز ماهیانه هفتاد هزار تومان می ارزد. هفتاد هزار تومان...
خداحافظ برادر سربازم اینجا کسی ککش هم نگزید جز خانواده ی داغدارت جز رفیق بی برادر شده ات جز دخترکی که رخت بخت سفیدش سیاه شد
خداحافظ برادر سربازم ...(sm81)
ابروهاشم برداشته (sm2)
چرا پاهاش لختن (sm2)
اون چیه آویزون کرده از گردنش (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من کاورو نگاه کنید (sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
یا حضرت مولانا خودت ظهور کن
به نظرم صفحه 134 تاپیکت رو کلا بزن پاک کن (sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
خوب آمدی بانی شدی بر من صعودم را
رفتی و من راحت پذیرفتم فرودم را
خوب آمدی تا گل کنم در زندگی اما
با رفتنت آتش زدی بود و نبودم را
سیگار روشن میکنم همراه یک قهوه
شاید که خاموشش کند بغض کبودم را
با هر پک از سیگار خود الهام می گیرم
تا بهتر از ریشه بسوزانم وجودم را
پایان فنجانم پر از خاکستر؛ ای باران
امشب ببر بر آن زنا زاده درودم را ...
بهزاد شهبازی
(sm27)
این چه قانونیه جدیدا گذاشتن تیم سوم گروه هم صعود کرده (sm59)
هیچ کس درباره سربازها صحبت نمیکند(sm60)
تی وی لال شده(sm60)
همیشه 16 تیم بودن 4 گروه میشدن راحت 8 تیم میرفت بالا و تا فینال دو به دو مشکلی پیش نمیومدنقل قول:
ولی این دفعه چون 24 تیمی بود 6 گروه شدن 12 تا میومد بالا 4 تا کم داشتن واسه اینکه بشه دو به دو بازی کنن برن فینال و هیچی اضاف نیاد ...
واس همین از بین 6 گروه باید 4 تا نفر سوم گروه بیان بالا