من از یه ماه پیش میگم x265 دان میکنم الی میگه خودت دان نکردی .. (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از یه ماه پیش میگم x265 دان میکنم الی میگه خودت دان نکردی .. (sm2)
(sm2)
(sm2)
(sm2)اصولا تو کاری جز ریدن بلد نیستی نمیشه بت اعتماد کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتش چیه حالا این انکودر جدید میزاره ؟ (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم سایتش این که نبود احیانا .. (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همین عصر دانلود میرم بعضی فیلما رو میذاره نمیدونم سایت بخصوص داره یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریالای خیلی شاخ قدیمی رو هم دارن مججد ریپ میکنن مثه بریکینگ بد و ...
اسم انکودره اگه هست بزن سرچ شاید اومد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خدایا خودت رحم کن
سینجول این فیلم هندیه pk کم حجم داره ؟
نداشته باشمم شات که میشه گرفت .. (sm2)نقل قول:
تو تورنت اصا اسکرین شات میده ..
بدجور گرفتت همه پستات که راجع به سریال اینم توشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
من دان کردمش هنو ندیدم ..
این امیر خان قد کوتاه چه هیکلی کرده ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
hevc x265
سرچ میزنم از همه سایتا میاد مثلا کم حجم فلان فیلم
اره باو هیکلش خیلی رو فرمه (sm54)نقل قول:
(sm120)همه فیلمای بالای 1 گیگ کم حجم گیراوردم
اولین فیلم هندی بود که بعد عمری دیدم (sm120)
یه سوال چشاش لنزه ؟(sm2)
Download PK (2014) 720p HDRiP x265 HEVC-MMKV
551,70 mb
500 مگ .. (sm51)
گوچی چه گلی زد کاش میوردیمش (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چقد تکنولوژی خوبه خارجیا فهمیدن ما ایرانیا بدبختیم ابتکار به خرج دادن
(sm120)
(sm120)این چیکارس خیلی رو فرمه
بازیگر آمریکایی که علاقهمندان سینما و تلویزیون او را با نقش آقای اسپاک در مجموعه تلویزیونی و بعدها سری فیلمهای ˝سفر ستارهای˝ میشناسند، از دنیا رفت.
(sm70) فقط تیزره که اینو که سه روز اول داشتیمنقل قول:
قسمت بعدی بیگ بنگ میره سراغش(sm120)
این یارو چرا فک کرده باید سنتی بخونه (sm2)15 Sheyda (Ft Siamak)
(sm2)اب قطه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن اولش فک کردم داره شوخی میکنه ..اهنگ فان و ایناس دیدم نه داره ادامش میده (sm2) کم بود خدارو شکر(sm120)نقل قول:
(sm50) من فک کنم سعید اقا خانی خواسته مث خارجیا سبک دارک کمدی رو پیاده کنه ریده
کلا البومشون (sm3)
How I Met Your Mother
این سریال کی دید ..
بیاین لینک مستقیم رایگان ..
یکی از بهترین سریالای تاریخه ..
فوق العادست..
فرندز(sm118)
اشنایی(sm127)
بیگ بنگ(sm2)
جویی...
ساینفیلد...
8 Simple Rules و گرفتم بعد دیدم زیرنویس نداره کصافط (sm2)
الانم Odd Couple دو قسمت اومده خیلی خوبه