من فریبارو میخوام خدا خودش اینو میدونه
نمایش نسخه قابل چاپ
من فریبارو میخوام خدا خودش اینو میدونه
(sm128)
بحث من فقط روی ترانه س خوب چه اصراریه که شادمهر شعر چرت و پرت رو با موسیقی یا صداش بکشه بالا ؟ فرضا ابی هم در گذشته خانم گل رو با صدای جاودانه ش و موسیقی زیبا تبدیل کرد به یکی از بهترین کارهاش ولی 90 در صد کارنامه ی ابی ارانه های سنگین و فاخر داره . حرف منم اینه وقتی شدمهر به لحاظ موسیقی و صدا صد در صده چرا باید ترانه ش 20 در صد باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر در زمینه ی انتخاب شعر و به اصطلاح شعور انتخاب شعر جزو ضعیف ترین های ماست که در مقایسه با محسن چاوشی مهدی یراحی مانی رهنما علیرضا عصار حامی نیما مسیحا و ... هم سطح ترانه هاش پایین تره دیگه چه برسه به داریوش وابی که اسمهای بزرگی مثل ایرج جنتی عطایی شهیار قنبری اردلان سرفراز هست ترانه سراشون
اشتباه شما اینه که دارین این بحث انتخاب ترانه رو ربط میدین به بحث قدرت آهنگسازی شادمهر خوب کسی که در این زمینه شکی نداره بالاتر هم گفتم بله. شادمهر شعر عمو پورنگ هم با موسیقیش شنیدنی میکنه پس فقط بحث من ترانه س اصلا موزیک رو وارد بحث نکنید تا بتونیم به یه نتیجه ی خوب برسیم
چندتا نمونه از ترانه های خوب شادمهر و چند تا بدشو بگو ابی حامدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساده بودن شعر نشون دهنده بد بودن شعر نیست اتفاقا شعرهای ساده اما با معنی خیلی زیبا هستن
مثل روح سبز یا علامت سوال یا گل یاس تقریبا
شعرهای ساده و روان که مختص نیلوفر لاری پور هستش
شعرای لاریپور که بهترینهای شادمهرن دست گذاشتی رو علامت سوال و روح سبز که هر دوش جزو بهترینهای شادمهره من منظورم ترانه های داغونی نظیر تو بی من قلب من فقط با تو عشقم معروف بیا اینجا شیلا مشکوک و امثال این موارده و گرنه بخام از خوبهاش بگم تقریبا نود در صد کارهای ایرانش ترانه ها عالیه هر چقدرم روان باشه بازم عالیه مشکل ترانهای این سالهای اخیر شادمهر روان بودن نیست سخیف بودنه و گرنه اشکالی نداره کار روان باشه مثلا تقدیر هم روانه هم کلامش خوبه و سخیف نیست وقتی هم کنار ملودی و تنظیم و اجرای بی نظیر شادمهر قرار گرفت شد یکی از هیت ترینهای شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اینایی که اسم آوردی که شعراشون خیلی بهتر از شادمهره پس چرا به جز محسن چاووشی چرا بقیشون محبوبیتشون در حد شادمهر نیست؟ این معنیش اینه که حتی ترانه بسیار قوی هم نتونسته باعث محبوبیتشون بشه چون موزیکشون درحد شادمهر نبوده و نیست و تو ایران محبوبیت هنرمندا بیشتر با نوع موزیکه تا ترانه .. ابی و داریوش هم آهنگاشون اونارو بالا کشیده و هیچ شکی نیست ترانه هاشون فوق العاده است اما موزیکاشون چیزی از ترانه هاشون کم نداره و بسیار قویهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش و ابی قطعا پکیجشون کامل بود که جایگاهشون دست نیافتنی شده حالا حرف من اینه چه اشکالی داره در کنار موزیکش ترانه ی خوبم بخونه آیا این ایراده یا مزیت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باعث میشه یه شاهکار درست شهنقل قول:
شادمهر بیخیال آهنگسازی شده توقع داریم به شعر توجه کنه؟نقل قول:
اون که بله داریم راجب یه خیال باطل حرف میزنیم متاسفانه انتظار اینکه شادمهر به گذشته برگرده حتی به زمان طرفدار حالا حالاها اتفاق نمیفته طبق خبر موثقی که دارم سینگل های شادمهر که با همون وحید پویان و تیمش هست بعدها از راه میرسن و هر کدوم به فاصله ی طولانی پخش میشن یعنی حداقل تا یکی دو سال دیگه باید همچنان شاهد این همکاری باشیم بعد از اونم دیگه احتمالا وقتی به خودش میاد که دیگه دیر شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین همه ی این حرفها رو زدیم که به این نتیجه برسیم هر چند شادمهر یکم طول میکشه که بخاد به خودش بیاد حتی در زمینه ی آهنگسازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیگه اصل ماجرا همینه وگرنه کی ازشعر خوب بدش میادنقل قول:
قطعا مزیت و باهات موافقم .. فقط بحث من اینه اول باید دغدغه مون آهنگسازی و تنظیم خودش باشه و مثل گذشته برگرده به کار آهنگسازی بعدش اگه این اتفاق افتاد بحث ترانه رو بکنیم .. من خودم ترانه برام خیلی مهمه اما بعد از آهنگسازی و تنظیم خودش .. کی از ترانه خوب بدش میادنقل قول:
(sm50)
صد در صد منم منظورم از انتخاب ترانه ی خوب همون در کنار آهنگسازی خودش بود وگرنه شما بهترین ترانه ی شهیار قنبری رو هم بدینقل قول:
به آهنگسازهای در پیت معلومه که چرت در میاد
مواققم .. دقیقا بحث مون به یه نتیجه رسید و حق مطلب و ادا کردی .. حرفامون یکییه اما نحوه بیانمون فرق میکنهنقل قول:
شب است مرد حسابی...
فربد یه اهنگ خالی بزار حال کنیم از اهنگ بیکلام شادمهر که خبری نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوب اگه میشد کلامی بحث کنیم میفهمیدیم که عقیده های مشترک هم داریم توی تایپ این موارد وجود داره منظور دقیقا رسونده نمیشهنقل قول:
دقیقا .. علیرضاعصار همیشه شعرهاش قوی بوده اما من هیچکدوم و اندازه آلبوم آخرش دوست نداشتم .. نمیخوام هنر تنظیم فواد حجازی رو زیر سوال ببرم چون هنرمند بسیار باسوادیه اما آهنگهای علیرضاافکاری و تنظیمهای سعیدزمانی و نیکان به اشعار و صدا و سبک علیرضا عصار شکل داد و باعث شد اون آلبوم یکی از بهترین آلبومهای چند سال اخیر بشه .. ترانه و آهنگ و تنظیم و خوانندگی ، این چهر تا هر کدوم مثل یک چرخ لاستیک ماشین میمونه که اگه یکیش پنچر باشه ماشین حرکت نمیکنه .. باید هر چهارتاش سالم باشه .. یا مثلا آلبوم اینده نیما مسیحا مطمئنم بهترین آلبومش میشه چون هر 4 ارکان به بهترین شکل توش رعایت شدهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمیک بی کلام جادوی گیتارنقل قول:
(sm10)نقل قول:
اینو شنیدم ولی باز دمت گرم
(sm10)نقل قول:
درود بر سلیقه ی خوبت آلبوم آخر عصار جزو بهترینهای یکسال اخیر بود آلبوم نیما مسیحا هم قطعا جزو بهترینها میشه آلبوم ابراهیمم خیلی عالی بود من آلبوم آخر مانی رهنما هم دوست داشتم و اینکه در آخر بازم باید گفت علیرضا افکاری بهترین آهنگساز ده سال اخیره که هر کاری ساخته موندگار شده حتی اگه امضی مشخصی داشته باشه آهنگاش ولی تو سبک خودش بی نظیرهنقل قول:
من با اینکه طرفدار دو آتیشه آهنگسازی های شادمهرم ولی آهنگسازی های سیاوش قمیشی و صادق نوجوکی و فرید زولاند و واروژان و شماعی زاده و برادران چشم آذر و غیره رو هم میپسندم اما فعلا فقط آهنگها و تنظیمهای شادمهر و علیرضاافکاری رو دنبال میکنم و تو تنظیم بهروز صفاریان و سیروان (فقط تنظیم هاشون و نه آهنگسازی) اگه اسم این ها رو کاور آهنگی باشه بی شک و بی معطلی دانلود میکنم ولی شاید دیگه اسم فرید زولاند یا شماعی زاده رو کاور باشه دیگه برام مهم نباشه و آهنگاشونو فقط به شرط شناختن خوانندش ذنبال میکنم وگرنه شاید دیگه دانلود نکنم ...... یعنی به نظرم همین اسطوره های قدیم هم دیگه نمیتونن مثل الانه علیرضاافکاری آهنگ بسازن و فعلا بی رقیبه ... تازه عکس پروفایلمم یکی از عکسای آلبوم ریشه های علیرضاافکاریه که یه مدتی تو پروفایل تلگرامش بود .. محسن چاووشی هم قطعا تو سبک خودش جزو بهترینهاست و تو تنظیم هم خیلی پیشرفت کرده و جزئیات رو رعایت میکنه و منو یاد تنظیمای بهروز صفاریان میندازه.. با وجود اینکه علیرضاافکاری ها هستن و هنرمندای بااستعدادی ان ولی هنوز منتظر یه آهنگسازی خوب از شادمهرم حتی اگه خودش نخونده باشه و خوانندش گوگوش یا معین یا .... باشه ولی اگه خودش بخونه که خیلی بهتره چون اون آهنگ قطعا شادمهری تره و دلم برای آهنگاش تنگ شده و امیدوارم به خواستم برسم و شادمهرم برگرده به دوران اوجش ..نقل قول:
بی صبرانه منتظر البوم نیما مسیحا هستم
خیلی طولش دادن الان دو تا تک ترک منتشر کردن که خیلی ازش میگذره
نمیدونم چه اصراری دارن بهترین ترکارو سینگل بدن برینن تو البوم.. امیدوارم بقیه کاراش مثل این 4.5 تا کار اخرش عالی باشهنقل قول:
از اخرای سال 95 بود .. از اهنگ سر اومد زمستون دیگه هرچی کار داد عالی بود(sm120)
فکر کنم داره ترکهای توپی اماده میکنه افکارینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم ترک عاشقترین رو 200 بار گوش دادم خسته نشدم
من سر اومد زمستون و ی لحظه از تو هم زیاد گوش دادم(sm120)نقل قول:
`دنیا با تو` هم خیلی عالی بود(sm127)
آهنگ پروانگیش هم که شاهکار بابک بیات بود
آهنگ رویا نیما مسیحا هم شنیدنیه
بی نظیر بود این اهنگنقل قول:
نیما مسیحا یکی از بهترین و استانداردترین صداهای داخل کشوره که متاسفانه تعداد آهنگهاش
به مراتب کمتر از حامد همایون محسن ابراهیم زاده هیراد امثالهمه در حالی که حدود 18 ساله که تو موسیقی ماست