این کارتریج چه کوفتیه من فک کردم فقط جوهر دردسره
نمایش نسخه قابل چاپ
این کارتریج چه کوفتیه من فک کردم فقط جوهر دردسره
فردا (sm173)
اگه قصدت خریده واست بپرسم از کسی
(sm70)نه میخوام واسه اطلاعات عمومینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب میخوام بخرم دیگه اینم بپرس راه ارتباطیش چی باشه بهتره کابل usbیا lan
اینا تاریخ میدن مث موسیقی رو هواس یا فردا واقن منتظر باشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرینتر جوهر افشان دو مدل داره ... یکی کارتریج که هر چند وقت 1 بار بستگی به مصرفت باید شارژش کنی که نهایت 4 بار میشه چون به گا میره و کارتریج هم خدا تومن قیمتشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدل دوم مخزن دار که فکر کنم فقط اپسون داره ... خیلی خوبه مخزن رو خودت پر میکنی نه نیاز به کارتریج داره و نه بگا رفتنی (sm59)
اما لیزری کلا رنگی نداره بره چاپ متن و این چیزا عالیه .. شارژ هم فکر کنم قرنی 1 بار
چقدر تو بامزه ای اخه...میپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی پس لیزری قرتی بازی تعطیل ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میاد فردانقل قول:
دیگه خیلی بد شانس باشیم نیاد
(sm59)