(sm2)ممر بجای اینکه اینقد زر بزنی دیوث کارایی که بت میگنو بکنی خیلی بهتره ها
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ممر بجای اینکه اینقد زر بزنی دیوث کارایی که بت میگنو بکنی خیلی بهتره ها
بیگ بنگ رو من گرفتم وسط دریا با دختره چه لاس میزنه دیوس .. (sm2)
هنوز هیچی نشده امتیازش زیر 7 اومده کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توقعو دیگه (sm120) کلا بازیگرای سریال فرندز بعد سریال یه فیلم امتیاز دار بازی نکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرکارترینشون جنیفر بود که دیگه هر فیلم سطحی رو دادن بازی کرد
بیگ بنگ عالیه ... بازیگراش همه خوبن اما بهتر جیم پارسونز (sm120) کلا همجنسگراها کمدینای خیلی موفقی میشن انگار (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اشترم ببین تایم فلکش درسته تبدیل کن بزن
حالا که گفتیم (sm120) بگم mom هم خوبه منتها سلیقه من نیست اما دیدم و دارم ادامه میدم دیگه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ji Chang Wook نظر خودش رو درباره ی بازی کردن توی سکانس های صمیمانه در سریال " Healer " اعلام کرد.
در مصاحبه ی اخیری که بازیگر با رسانه ی OESN داشت، این بازیگر درباره ی سکانس های صمیمانه و رمانتیک توی سریال صحبت کرد که چندین صحنه های رمانتیک و بو*سه داشته. اون باعث خنده ی مجری شد وقتی که گفت:« وقتی فیلم نامه رو میخوندم و میدیدم توش نوشته که باید یه بو.سه داشته باشم، آهی میکشیدم و با خودم میگفتم " دوباره! " »
اون چیزهایی هم درباره ی پشت صحنه های سکانس های رمانتیک گفت و همچنین بیان کرد که این سریال در بین سریال هایی که تا به حال بازی کرده بیشترین صحنه های مهربانانه و رمانتیک رو داشته، و به این نکته اشاره کرد که وقتی به Park Min Young میگفته که " دوباره باید همو بغل کنیم " یا " دوباره باید این کار رو انجام بدیم " اون هم گفته که این سریال بیشترین صحنه های رمانتیک رو داشته که تا الان بازی کرده.
اون همچنین گفت که این صحنه های صمیمانه میتونه برای بازیگرایی که توش هستند دردسرساز باشه و گفت:« وقتی که من یک سکانس رمانتیک داشتم، دوستام از من میپرسیدن " خوب بود؟ " آره خوب بود، من میتونم خیلی خوب باشم، اما به عنوان یک بازیگر، این سکانس ها باعث نگرانی و استرس من میشن. »
برای اینکه برای بقیه مفهموم حرفاش ساده تر بشه، اون یک مثال خیلی ساده و دقیق زد و گفت:« ما وقعاً با هم دوست-دختر یا دوست- پسر نیستیم، پس شاید بازیگر زن دوست نداشته باشه ( همچین سکانس هایی رو بازی کنه. ) و این باعث نگرانی من میشه، برای مثال من فکر میکنم که انگشتایی که به هم قفل شده باشند ( وقتی که بازیگر مرد انگشتاش رو بین انگشتای بازیگر زن قفل کنه! ) خیلی تأثیر گذاره، و وقتی که توی فیلم نامه نوشته باشه " دست هم رو بگیرید " من انگشتامو بین انگشتاش قفل میکنم، اما آیا بازیگر زن همراه من فکر میکنه این عجیبه؟ »
(sm50)
سایز 12.5 رو بیشتر باس کنی خیلی فونتش ریزه ..
یه مقدار هم باس زخیم تر ببشه ..
(sm70)
رو دسکتاپ هم عکس خودتو گذاشتی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پایین عکس شبیه مو هات بود فک کردم عکس خودته.
(sm59)
محسن تو نظرسنجی سوم میشه (sm59)
بعد پاشایی و مرتضی احمدی
و ملت جوگیر (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتضی احمدی اول بشه رو میشه قبول کرد چون انصافا خیلی زحمت کشید
ولی مرتضی پاشایی (sm25)با یه البوم چنان ملت ما گنده ش کردن که انگار مایکل جکسون مرده (sm70)
امیر تتلو به خاطر کناره گیری از هنر (sm2)
فصل جدید house of cards (sm118)
الان مثلن کسایی که میخوان بنویسن پاشایی مینویسن دلیل انتخاب مُردن ؟
قسمت یازده همون سه اومده فصل جدیدش کوجا بود (sm120)
اها با اون یکی house of اشتباه گرفتم (sm2)
خسته نباشی
از دیشب نخوابیدم صبحم یه کلاس داشتم رفتم هنوز بیدارم (sm54)الان نوشته هارو ژاپنی میبنم اکثرا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف کامنت گذاشته مرتضی پاشایی چون با فوتشان اتفاقات تکرارنشدنی رقم خورد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سواقعا خسته نباشی پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بی نام شنبه 9 اسفند 1393 - 14:03:31 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاوشی به دلیل انقلاب در موسیقی
(sm127)
الی imdb عضوی لیستاتو ببینیم ؟ (sm120)
منظور از اتفاق فک کنم منظورش همون شلوغ تر بودن مراسم خاکسپاریش نسبت به خیلی از علما بود.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جوووووووووووووووووون (sm127) ای دوووووووووووووون (sm127) ای جانِم (sm127)(sm120)
توماس و همسر محترمه ( کلودیا ) در golden kamera 2015 هامبورگ
تا الان تو کامنتا مرتضی پاشایی 68 تا بوده -محسن چاوشی 52 تا -احمدی 36 تا
احتمالا هم رنکشون همینجوری بشه
بزار بمونه فعلن . زیادی رو واکنن یه پست میزنم میرینم به این مرده ها (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چرا نمیکشه بیرون :|
من كه با كسى نميگشتم ولى ديگه اصلاً باهيشكى كار ندارم ! خدا شاهدِ سه روزِ موبايل و پوبايلو همه چيو خاموش كردم و فقط ، فكر و فكر !!! فقط كار و تمرين !!
ميخوام هم بازيكنِ شماره شيش باشم و هم آلبومِ شماره شيشو درست كنم براتون !! من خَرتونم به ابوالفضل خيلى اين يكى دو روز كه داغون بودم بهم عشق دادين و واقعاً شرمنده ى اين همه عشق شدم
به جونِ خودم ديگه هيچ كَس و هيچ چيز جز شما برام مهم نيست !! رفيقامَم الآن ممكنه ناراحت بشن از نبودم ولى يه روزى با دستِ پُر بر ميگردم و همشون هم بهم افتخار ميكنن هم شرمنده ميشن
فعلاً اينو ميدونم كه وقتى هدفِت زيادى بزرگِ مجبورى از همه چى بگذرى حتى از خودت ️!
میخوای مسمومم صدا کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بنده خدا گناهش چیه ... روحش شاد ... این ملت غیور و همیشه در صحنه باید دو مثقال بسوزونن از فسفراشون که نمیسوزونن ...نقل قول:
فکر نکنم فعلن لازم باشه حضورش (sm2)نقل قول:
از این جماعت مُرده پرست بترس (sm120)نقل قول:
پاشایی با اختلاف بالا اول میشه (sm120)
البته استاد عباس معصومی از بین کاندیداها کنار کشیدند و فرصت را به جوونها و روح خدابیامرز دادند
ژوزه مورینیو : مسی برای همیشه در بارسلونا خواهد ماند