ها خیلی خوبه ولی خیلی مصدوم میشه رو مخه این مصدومیتاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها خیلی خوبه ولی خیلی مصدوم میشه رو مخه این مصدومیتاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدشانسه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل اول رئال توسط cr7نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamatir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک - یک شد (sm25)
خورد که(sm120)
بله متاسفانه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از لیورپول طرفدار بانوی پیر (یووه) هستم بعدشم زنبورها (دورتموند)
امروز دورتموند باخت حیف باشه (sm50)
من از الان استرس فردا رو دارم برای اولین بار میخوام برم ورزشگاه اونم طبقه دوم که میگن بازیکنارو به اندازه مورچه میبینی فقط خدا کنه بازی قشنگی بشه بچسبه
دور شو باعث میشی فردا پرسپولیسم میبازه(sm2)نقل قول:
برو بالا اینقدر دود سیگار و فحش به خوردت میدن سر حال میای(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پرسپولیس میبره چون لیور بردهنقل قول:
(sm30)نقل قول: