سلام داش امیر پیام خصوصی من رو چرا بستی؟ کارت داشتم(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام داش امیر پیام خصوصی من رو چرا بستی؟ کارت داشتم(sm54)
سوختم اتش گرفتم از رفیق و نارفیق..........
ای بابا حالا باید برا همه توضیح بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm192)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من ندیدم؛ آره برای من باید توضیح بده شوما موشکلی داری دوشواری داری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اگه کاری پیش اومد یا اگه سوالی داشتیم چجوری پیام بدیم ؟
مرسی داداش(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایا هنوز روی پای خودت گریه میکنی ؟ ...
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونجوری!!!!!!!(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dariush2000 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]