تو مملکت غریب و بلاد کفرم وسط،بحران کلاس میزارن(sm120) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو مملکت غریب و بلاد کفرم وسط،بحران کلاس میزارن(sm120) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم سوار خر شدم هم اسب به حسین هم یاد میدم (sm120)البته خاطرات خوشی از خر ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار بچه بودم با پسر عموم خواستیم سوار یه خر بشیم بردیمش جلو یه بلندی که سوار شم همچین گازم گرفت که یه هفته گریه میکردم (sm120)
میخوای کلشو واست تعریف کنم ؟(sm120)نقل قول:
تا بوده همین بوده بانوی بزرگوار و گرامی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوای گند بزنی به هیجاناتمون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بگو اون کلیسی اژدهاش رو پس می گیره یا نه(sm59)
با اون اژدها ها غوقا به پا میکنه (sm120)نقل قول:
عرضه خر سواریم نداری بعد اسب میخای(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمتون رو بزنید عکس بزارید :دی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب خوب چیزیه (sm51)نقل قول: