کی داره واست تشکر میزنه لنتی من مدام تشکر قبلیا رو پاک میکنم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کی داره واست تشکر میزنه لنتی من مدام تشکر قبلیا رو پاک میکنم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من لاغر و قد کوتاه دوست دارم (sm81) خیلی جذابن (sm81) دوست داری بغلشون کنی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه عرضی نیست (sm59)
(sm198)رسوله(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاک کن آفرین بزار رکورد تو گینس ثبت کنیم (sm70)
(sm59)نقل قول:
نه ادامه بده... بوسشون کنی (sm81) بمکیشون (sm81) بخوریشون (sm81) قورتشون بدی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت نکش (sm2)
بزن بک*ن بره فاز عشقی بر ندار (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسوله تشکر نزن واسش لنتی من دوس دارم تشکراش 999تا باشه (sm39)(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گستاخ (sm39)نقل قول:
میاد میخونه دیگه باهام دوست نمیشه (sm74) (sm81)نقل قول:
تا آخر عمر تنهایی (sm81)
البته همه موارد بالا رو میپسندم (sm59)