(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)
وحید هنوزم باور نداری
اینم از سایت بایرن(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انجلوتی نقل و انتقلات برای رئال به پایان رسیده
۲ساعت بعد:رسمی دیماریا به منچستر پیوست…
رسمی :الونسو به بایرن پیوست
اخه چرا(sm54) دلیلش چی بود(sm54) فیکس که بود(sm54) محبوب بود(sm54) سالی 6 تا هم میگرفت(sm54) 2 سال دیگه هم قرارداد داشت(sm54)
تف به شرف پرز (sm3)
عنجلوتی بی بخار(sm3)
نشونه حرومزادگی همینه که این دوتا دارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm74)
الان حس و حال کسایی رو دارم که یه دفعه شرتشونو میکشن پایین از ناراحتی شروع میکنن شعر خوندن(sm2)
یارو کامنت گذاشته خوب شد ژابی رفت زیاد کارت میگرفت(sm2)
دقت کردین هر سال موثرترین بازیکنا رو میفروشه من که فک کنم این طرفدار بارسا و کاتالانیه خدایی دارم شک میکنم(sm29)
اوزیل
دیماریا
ژابی
(sm29)
همچنان نمیتونم این خبرو هضم کنم(sm50)
کروسو از بایرن میگیره که ژابی رو بده بهشون(sm1)
فوری:کریس رونالدو به منچستر بازگشت
رسمی:بیل به بایرن مونیخ پیوست
اسکول شدم(sm9)
اگه این خبرا هم بشنویم دیگه نباید تعجب کنیم(sm1)
تف تو ذات نداشتت پرز(sm1)
پرز نابغه قرن 21(sm2)
مارکا: رئال به دنبال یک بازیکن هجومی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خالی شدن نیمکت رئال از بازیکن هجومی باعث شده است که سران باشگاه به فکر خرید بازیکن بیافتند.
آنجلوتی در مقابل کوردوبا چاره ای به جز استفاده از کارواخال ، خدیرا و ایسکو در تعویض هایش نداشت. در حقیقت او هیچ عنصر هجومی مناسبی به جز ایسکو روی نیمکت خود نمی دید که برای تیمی که هدفش کسب همه جامهاست این نمی تواند اتفاق جابی باشد.
جدایی دی ماریا و مصدومیت خسه که در حال درمان است باعث شده است که رئال مادرید به جز بازیکنانی که در ترکیب قرار می گیرند هیچ عنصر هجومی نداشته باشد.
هر چند که آنجلوتی گفته بود که تیم هیچ خریدی نمی کند اما نیاز به خرید یک عنصر هجومی ضروری به نظر می رسد. در حال حاضر بیل ، بنزما، رودریگز و رونالدو چهار مهاجم رئال را در سیستم ۱-۳-۲-۴ تشکیل می دهند اما مشکل این جاست که رئال در صورت مصدومیت یا محرومیت هر کدام از این چهار نفر فقط ایسکو را در ترکیب دارد.
وکیل خسه:”تا دو ماه دیگر بر می گردد”
وکیل خسه اعلام کرد که این بازیکن تا دو ماه دیگر به میادین باز خواهد گشت.
خینس اظهار داشت :” خسه تا یک ماه و نیم – دو ماه دیگر کاملا آماده می شود اما فعلا زمان می برد تا بتواند که به بهترین شرایط برسد و بهترین عملکردش را داشته باشد.”
وی افزود:” برای خسه به عنوان یک بازیکن جوان خیلی مشکل بود که با این مصدومیت کنار بیاید اما به خوبی از پس آن برآمد.
psdk ,e,r vdni(sm120)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
dto kog misdfds(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیورپول با رئال و بازل
بایرن مونیخ منچستر سیتی زسکا مسکو
بارسا-پی اس جی-اژاکس
رئال - لودوگوروتس - لیوربول - بازل
چه کیونی داره آنجلوتی(sm120)
بارسا - psg - آبوئل - آژاکس(sm120)
کیون یعنی هر سال بیفتی با اژاکس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون یعنی با تیمی بیافتی که تا حالا اسمشو نشنیدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایرمونیخ - سیتی - زسکا - رم (sm30)
گروه مرگ(sm120)
دلم میسوزه واسشون هم ابوئل هم لودوگوروتس(sm74) جلو خط حمله رئال و بارسا لوله میشن(sm81)نقل قول:
لعنت به گروه بندی که تبانی توش مشخصه اخه گروه ها همه تکراری(sm3)
گروه پارسال فقط رم اضافه شده تو میگی این اتفاقیه(sm3) من بعید میدونم(sm3)نقل قول:
کاش فالکائو رو بخریم(sm50)
پرز لعنت به تو(sm50)
دقیقاً(sm3)نقل قول:
بیچاره آرسنال(sm74)
اگه نابولی میومد بالا مینداختنش توی گروه آرسنال-دورتموند ، مثل سال قبل(sm3)
نقل قول:
پرز(sm19)(sm59)
واسه فالکائو 29ساله که یه مصدومیت شدید هم داشته ، 60 میلیون پیشنهاد داده(sm2)
چقد گروه H تخمیه(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
باز بگین داور و پلاتینی (sm70)
مهم اینکه استقلال اول(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]