ترانه های جالبی میگه مونا برزویی(sm111) حرفشو یه جور دیگه میزنه داخل شعر... (sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
ترانه های جالبی میگه مونا برزویی(sm111) حرفشو یه جور دیگه میزنه داخل شعر... (sm111)
این کار چیز جدیدی به شادمهر اضافه نکرد
ملودی که واسه 3 سال پیش هست مشخصه که نخ نما هست . الان دیگه از دور افتاده این مدل ملودی ها و خز شده.. مشکل اصلی ملودی و تفکرِ این کار هست که هیچ چیز جدیدی توش نیست
همین تنظیم رو ارون حسینی برای آهنگ مهدی یراحی هم زده بود و همین نقد ها رو اونجا هم ازش کردن
همیشه گفتم ارون به درد پاپ هاوس ایرانی نمیخوره چون تخصصی کار می کنه
نه میکس نه مسترینگ مشکل نداره. کارِ تنظیمِ ارون تخصصی هست ، و وکال داخل اجزای موسیقی قرار میگیره
تایید میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار بسیار زیباست(sm127)
خداکنه شادمهر برگرده به همین ملودی های خز شده و قدیمی محشرننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی این بشر استاده تحریره
(sm70)یعنی تمام شدنِ هنرمندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم خوب و بجا گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاصله بین اهنگا انتظارو میبره بالا
الان همه نظرات صفر و صده
یا میگن بده بد بود
یا خوبه خوب بود
نظر معتدل کم داریم
دوباره گوش دادم فهمیدم آرونه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دیگه اصلا هم نخونه انقد کار خوب داره که سالها میشه گوش دادنقل قول:
خدا نکنه برگرده به این سبک هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم شادمهری ام..ولی این سبک خوندنا چیزی به شادمهر اضاف نمیکنه و بعد از چند مدت فراموش میشن
ماندگار نیستن..
آهنگ حالم عوض میشه هم چون بیشتر وکال محور بود تونست همه رو بگیره و ماندگار بشه
(sm2)نقل قول:
این تحریرایی که تو این آهنگ زد از عهده هیچ کسی بر نمیاد ملودی فوق العاده سنقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگ هم زیبایی خودشو داشت ولی کافی نبود..اونم بعد از این همه مدتنقل قول:
آره تحریرش تقریبا خوب بود.ولی مشکل اینجاست همه چیز تحریر نیست
همه چیز تحریر نیست اما همه اهنگها هم قرار نیست شاهکار بشن اینم یکی از اهنگ های البومه که سبکش این مدل بود و طرفدار خاص خودشو داره مطمئنن برای بقیه سبک ها هم تو البوم جدید کار هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشاشی به خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای همین الان رکورد کنم همین تحریرا رو بزنم (sm120)نقل قول:
بعد میخوای یه آهنگ بت بدم که بدونی معنی تحریری که از عهده ی هر کسی بر نمیاد چیه (sm120)
(sm2)میشاشم به کیونتنقل قول:
(sm2) هرکی ندهنقل قول:
تنظیمو میکس و مستر مشکل داره....صداش تو آهنگ گمه...بعضی جاها معلوم نیس چی میگه.....در کل متوسط بود...
واسه ی راه رفتن, سمت دریا رفتن
من به جز تو چه دلیلی دارم ؟!
آخه چقد خوبه این بشر !
آخه تو این دنیا , چند نفر شکل توان ؟!
انتقاد خیلی خوبه
تخریب نه
چهار روزه موزیک گوش میدی ادعات پاره کرده درو دیوارو عمو (sm70)
هر کاری یه تفکری پشتشه
خوشم میاد هر موقع شادمهر آهنگ میده این یه عده پیداشون میشه یه چی میپرونن میرن
اما دوس دارم اون موقع که یه مدت گذشت باز خورد کارو دیدی بازم برگردی ببینم حرفات همیناس
ملودی و وکال و ویدئو بسیار خوبه
تنظیم هم خوبه
میکس و مستر یه کم ضعیفه
نفهمیدم چی گفت !
حیف این صدا که توی این تنظیم مفقود شده
کار راضی کنندس ولی به هیچ عنوان لقب ماندگار نمیشه بهش داد
برای چند روزی گوش دادنه متاسفانه
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کارم مثل همیشه میشه یک الگو واسه بقیه ،چه داخلی چه خارج
واسه البوم هایی که سال بعد میخوان منتشر کنن بدونن در چه سطح باشه
واسه ما همین بسه که سطح موسیقی که یک سال قراره بشنویم رو شادمهر و انتخاب هاش مشخص میکنه
باز خوبه ته ته این شعر میشه یک معنی پیدا کرد... بقیه که ...(sm50)
در ضمن ، اون ته ریش خیلی بهش میاد(sm19)
آهنگ خوبی بود
جای انتقاد هم داره ولی درکل خوب بود به نظرم
ترانش به شادمهر نمیخورد
سطح ترانش پایین بود
یکماه دیگه , سه ماه , شش ماه دیگه دوس دارم ببینم همین نظرو داری؟!
خاصیت کارای شادمهر اینه که هر چی بیشتر گوش بدی بیشتر میفهمیشو لذت میبری.
آخه کدوم خواننده ای میتونه همچین تحریرای محشریو بزنه ؟!
عادت دارید همیشه خودتون رو توجیح کنید
نکنید اینکارو
واقع بین باشید
چه خبرهههه(sm70)
یکی دوماه دیگه بهت میگم !!!!
عاقا کسی کیفیت بالای ویدئو رو داره برام پخ کنه بیت ریت بالا میخوام حجمشم مهم نیست هر چقد باشه(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از آواتارات میشه سطح موسیقیتو حدس زد!
بهتره بری با همون آهنگای آریان قر بدی !!!
خب دیگه شادمهر راه آلبومهای یکسال آینده خواننده هامونو نشون داد. بسم الله !
مشکل فقط ته ریشه شادمهر هست وبس(sm128)
لطفا یکی متن ترانه رو بزاره
بدون شرح:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفسم بند میاد وقتی انقدر زیاد
سخته فاصله گرفتن از تو
بی تو تب نمیکنم دیگه صبر نمیکنم
سیر نمیشه نفس من از تو
من به این معروفم که بد عاشق میشم
تو که میدونستی چرا موندی پیشم
معروفم که بد عاشق میشم
تو که میدونستی چرا موندی پیشم
اگه سرگردونی حالمو میدونی
نخواه عاقل شم و دست بردارم
واسه ی راه رفتن سمت دریا رفتن
من به جز تو چه دلیل دارم