منم عکس پاهامو بزارم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم عکس پاهامو بزارم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm61)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم بازدید انجمن نصف بشه (sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست ویژه. "اعجاز قران"
کوبنده شب
اخیرا و به تازگی محققان ناسا اعلام کردند ستاره های جدیدی کشف کرده اند که به علت جرم بسیار زیاد صدایی همچون زدن طبل می دهند و نام آنها را کوبنده شب نهادند که با توجه به این مطلب درسوره طارق می خوانیم ( والسماء و الطارق و ما ادراک ما الطارق) سوگند به آسمان و ستاره کوبنده و تو چه می دانی ستاره کوبنده چیست؟
که کاملا به ستاره کوبنده اشاره می کند و حتی در عربی به کسی که در خانه را می کوبد و در را میزند طارق(کوبنده) گفته می شود.
حالا اگه یه ذره هم خداتو دوست داری دستتو بزار رو این پستو کپیش کن تا همه بدونن قران یه معجزه س
این قاقا لیلیه؟ غاغا لیدیه؟ قوقولی غولیه؟ چیه؟ (sm120)
پوستر کنسرت لیدی گاگا در دبی(sm121)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]!! (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]..(sm51)
طرف از زنش میپرسه خدایی چند بار بهم خیانت کردی؟ زنش میگه 3 باربار اول یادته وقتی فوتبالیست بودی سر مربی تو تیم بازیت نمی داد بعد بازیت داد.بار دوم یادته هیچ کدوم از بازیکنا بهت پاس نمی دادن بعد همه دیگه فقط به تو پاس میدادن.بار سومم یادته هیچ کس تشویقت نمی کرد بعد همه استادیوم تشویقت میکردن،! به خدا همین سه بار بود"!!!
خدا وکیلی شاعر تو کل دنیا مثل ایرج میرزا پیدا میکنین این شعر رو بخونین و بعدش نظر بدین ٬ ایرج میرزا:ﺩﺭ ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﺎﻧﺪﻩآﻥ ﺷﺐ که ﺗﻮ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻡﺩﺭ ﮔﻮﺷﻪ ﯼ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺷﺖ ﺑﯿﺪﺍﺭ؟ﮔﻔﺘﻢ که ﺑﺨﻮﺭ ﺍﯾﻨﺮﺍﺳﺮﺥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﭘﺮ ﺍﺯ آﺏ ﺍﺳﺖﺍﯾﻦ ﺳﯿﺐ ﺧﻮﺩﻡ ﭼﯿﺪﻡﺍﺯ ﺁﻥ ﻃﺮﻑ ﺩﯾﻮﺍﺭﺧﻮﺭﺩﯼ ﻭ ﺧﻮﺷﺖ آﻣﺪﺧﻨﺪﻩ به ﻟﺒﺖ آﻣﺪﮔﻔﺘﯽ که ﺑﮑﻦ ﺣﺎﻻﺗﻌﺮﯾﻒ ﺍﺯﯾﻦ ﺩﯾﺪﺍﺭﯾﺎﺩﺵ ﻫﻤﮕﯽ ﺧﻮﺵ ﺑﺎﺩﻣﯿﺪﺍﺩﯼ ﻭ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺗﻮ ﺩﺭﺱ ﻣﺤﺒﺖ ﺭﺍﻣﻦ ﮔﻮﺵ به ﺍﯾﻦ ﺍﻗﺮﺍﺭﻣﻦ ﻋﺎﺷﻖ ﻭ تو ﻋﺎﺷﻖﮔﻔﺘﻢ که ﺑﺪﻩ، ﺩﺍﺩﯼﻭآﻧﮕﺎﻩ ﻓﺸﺮﺩﻡ ﻣﻦﺩﺳﺘﺎﻥ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﯼ ﯾﺎﺭﺷﺐ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﯼﺩﺭ ﭘﺸﺖ ﺗﻮ ﺑﻨﺸﺴﺘﻢﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻡﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﺩﻋﺎ ﺑﺴﯿﺎﺭﯾﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡﺁﺏ آمد و ﺭﻭﯾﺖ ﺭﯾﺨﺖﻓﻨﺠﺎﻥ ﭼﭙﻪ ﺷﺪ ﯾﮏ ﺩﻡﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﺑﯿﻤﺎﺭﺍﻧﮕﺸﺖ ﺧﻮﺩ آﻭﺭﺩﻡﮐﺮﺩﻡ ﻫﻤﮕﯽ ﺳﯿﺨﺶﺗﺎ ﺑﻬﺮ ﺗﻮ ﺑرچینمﯾﮏ ﺷﺎﺧﻪ ﮔﻞ ﺗﺒﺪﺍﺭﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﺴﭙﺮﺩﻩﺗﻮ ﺩﺍﺩ ﺯﺩﯼ ﺍﯼ ﻭﺍﯼﮔﻔﺘﯽ که ﺑﮑﺶ ﺑﯿﺮﻭﻥﺍﺯ ﻧﺎﺧﻦ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﺭﭼﻮﻥ ﭘﺮﺩﻩ به ﺑﺎﻻ ﺭﻓﺖﺗﻮ ﺩﺍﺩ ﺯﺩﯼ ﺩﺭ ﺩﻡﺑﯿﺮﻭﻥ ﻫﻤﻪ ﺭﻭﺷﻦ ﻫﺴﺖﺍﺯ ﻧﻮﺭ ﭼﺮﺍﻍ ﺍﻧﮕﺎﺭﮔﻔﺘﻢ که ﺑﺮﻭ آﻧﻮﺭﺑﺮﮔﺮﺩ ﻭ ﺑﮑﺶ ﭘﺎﯾﯿﻦﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ آﻥ ﭘﺮﺩﻩﮐﯿﻦ ﻧﻮﺭ ﺩﻫﺪ ﺁﺯﺍﺭآن شب، ﺷﺐ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﻮﺩﻫﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﻫﯽ ﺩﺍﺩﯼﻣﻦ ﮔﺮﯾﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮﺗﻮ ﻋﺸﻖ به ﺍﯾﻦ ﺩلدار
(در پی عمل پروستات رهبر عزیز، باز هم ملت همیشه در صحنه با کامنت های غرورآفرین خود حماسه ساز شدند):*آقا عینک و در بستر بیماری هم درنیاوردن تا واسه ملت خوابای شفاف ببینن.*حسین رضازاده پروستات سالم خود را تقدیم مقام معظم رهبری کرد.*این پروستات مرمری، هدیه به بیت رهبری.*عمل تخم رهبر شوخي نيست. ملتي به آن بندند.*حالا جمعه میاد میگه پروستات ناقصی دارم ... (نعره ی حضار)*از سال دیگه 17 شهریور رو میزنن روز جراحی پروستات مقام معظم رهبری امروز روز بزرگی در تاریخ بشریت میشه.*آقا از همین جا جنتی رو به چالش سرطان پروستات دعوت میکنن.*اینقد مملکتو به تخمش گرفت به داشاق سوزی افتاد.*تخته گاز رفته خایه سوزنده.*پروستات عمل کردی؟؟ بهتری؟ احوالپرسی از صفات بارز امام بود.*بیخود نبود گیر داده بود به افزایش جمعیت... مال خودش خراب بود حسودیش میشد میخواست مال بقیه رو هم خراب کنه.
تو این فیلم خارجیا وقتی می خوان بچه رو شاد کنن .............دست می کنن پشت گوشش یه بیسکوییت میارن میدن بهش کلی خوشحال میشه، اونوقت عموی ما می خواست مارو شاد کنه پلکاشو بر می گردوند ما مثل سگ میترسیدیم!
وقتی مشترک ، »مورد نظر« هست , ولی در دسترس نیستناچار میشی رو کنی به مشترکی که »در دسترس« هست , ولی »مورد نظر« نیستمبحث سنگینی ست ده دقیقه هوا خوری....
الان بخاطر شب جمعس اینجا انقد خلوته؟؟ ؟؟؟؟؟؟:-s
خب الان منی که تنهام هیچکسو ندارم و فقط میام پستای این تاپیکو میخونم یکم روحیه میگیرم چه پُ خ ی بخورم (sm88)(sm74)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
دوستای مکارم شیرازی هرموقع میبیننش بهش میگن: خب ناصر... حروم جدید چی دادی بیرون...؟؟
((+18)).فوتبال دستی ورزشه؟ !!!
بعد جــق ورزش نیست؟ !!!
ریدم دهن کنفدراسیون ورزش های جهانی :|
(sm128)
(sm54)
میگویند مردی در حرم امامزاده ای اختیار ادرارش را از کف داد و در صحن او شاشید... مردم خشمگین شده به سمت او هجوم برده و میخواستند که او را بکشند مرد که هوش و فراستی داشت فریاد بر آورد ک. ایها الناس. .. من شاشبند بودم و امام مرا شفا داد... به یکباره مردم شاش او را بعنوان تبرک!!!! به سر و صورت خود مالیدند... ما همین هستیم و بس.... مرحوم دهخدا _روزنامه صثور اسرافیل
یکی از فانتزیام اینه که راننده ون گشت ارشاد بشم.
.
.
.
.
.
.
.
.
.بعد که ماشین پر داف شد گازشو بگیرم برم شمال!
غریبه آشنا کی هستی زود تند سریع بگو؟!(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنام خدایی که هر چه میکشم ااز اوست..
بنده اردشیر پیروز آبادی هستم 45. ساله
دارای دو فرزند
یکی پسر 14 ساله بنام شهروز. .
دیگری 8. ساله بنام خواهر شهروز.
الله اکبر از وجود این همه نمک در من...
من یکی از بازدید کننده های قدیمی این تاپیکم که دیگه گفتم مهمونی بسه برم عضو شم.. .
45 ساله !@ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دیالوگ بود ا. شوخی کردم مهران مدیری فکر نکنم با این هم. بدبختی و مشکلات به 45. بتونم،برسونم((((-:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز تو تاکسی نشسته بودم
یه دختره هم کنارم نشسته بود
از یه خیابون رد میشدیم که پمپ گاز داشت
راننده تو آینه نیگا کرد و گفت
خانوم ، آقا ، اجازه میدین خلوته یه گاًزبزنم
من گفتم مشکلی ندارم و دوتایی به دختره نیگا کردیم
جواب داد نه تورو خدا من نامزد دارم …
..
آلمانیه با ایرانیه سر ترمز ماشین شرط میبندن
آلمانى حرکت میکنه ۵ متری دیوار ترمز میزنه ماشینش میخکوب میشه
پیاده میشه دستشو میذاره روسقف ماشین میگه A.B.S
بعد،ایرانیه با سمندش حرکت میکنه ۲۰متری دیوار ترمز میزنه
نمیگیره میره توی دیوار!
از لای آوار میاد بیرون میزنه روسقف
میگه m.j.i
میگن یعنی چی؟
میگه : مادر ….. ایران خودرو
مورد داشتیم….
دختره رفته امتحان رانندگی بده،
افسره پرسیده آیینه کجاست؟
دختره گفته تو کیفمه…….
بدمش؟
وایسا دنیا…….
من میخوام پیاده شم……….
..
ﺩﯾﺸﺐ ﺑﭽﻪ ۱۰ ﺳﺎﻟﻪ ﻓﺎﻣﯿﻠﻤﻮﻥ ﯾﮑﯿﺸﻮﻥ ﭘﯿﺎﻧﻮ ﻣﯿﺰﺩ ﯾﮑﯿﺸﻮﻧﻢ ﮔﯿﺘﺎﺭ …
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﺍﻭﻥ ﻭﻗﺖ ﻣﻦ ده ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻮﺩ ﺳﻌﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﺎ ﺯﯾﺮ ﺑﻐﻠﻢ ﺻﺪﺍﯼ
ﮔﻮﺯ ﺩﺭﺑﯿﺎﺭﻡ !!!
ﻧﺨﻨﺪ ﺁﻗﺎ … ﺍﻣﮑﺎﻧﺎﺕ ﻧﺒﻮﺩ ..
گل افتابگردان را گفتند :
چرا شبها سرت را پایین میندازی ؟
گفت : ستاره چشمک میزنه نمیخواهم به خورشید خیانت کنم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به سلامتی همه ادمای اسکول که فک میکنن افتابگردون حرف میزنه !
تو زیر زمین داشتم مشروب میگرفتم .
مامان بزرگم دادمیزنه پاشو که بسیج اومده
هرچی بود و خالی کردم تو چاه اومدم بالا
میگه به گوشیت بسیج اومده!!
.
تا شب به افق خیره بودم
..
مورد داشتیم
.
.
.
.
.
.
.
دختره با مامانش از جلوی مغازه ایزوگامی رد میشن،
دختره میگه مامان من ازین لواشک متری ها میخوام.
.
.
.
.
مامانشم گفته بیا بریم دخترم، تو که تحصیلکرده هستی چرا؟؟؟؟ اینا غیر بهداشتیه!!!!!
.
.
.
.
.
بیچاره پدر خانواده
..
زن نصف شب از خواب بیدار شد و دید که شوهرش در رختخواب نیست و به دنبال او گشت.
شوهرش را در حالی که توی آشپزخانه نشسته بود و به دیوار زل زده بود
و در فکری عمیق فرو رفته بود و اشکهایش را پاک میکرد و فنجانی قهوه مینوشید پیدا کرد …
در حالی که داخل آشپزخانه میشد پرسید:چی شده عزیزم این موقع شب اینجا نشستی؟!
شوهرش نگاهش را از دیوار برداشت و گفت:
هیچی فقط اون وقتها رو به یاد میارم، ۲۰ سال پیش که تازه همدیگرو ملاقات کرده بودیم ، یادته…؟!
زن که حسابی تحت تاثیر قرار گرفته بود، چشمهایش پر از اشک شد و گفت : آره یادمه…
شوهرش ادامه داد : یادته پدرت که فکر می کردیم مسافرته ما رو توی اتاقت غافلگیر کرد؟!
زن در حالی که روی صندلی کنار شوهرش می نشست گفت : آره یادمه، انگار دیروز بود!
مرد بغضش را قورت داد و ادامه داد : یادته پدرت تفنگ رو به سمت من نشونه گرفت
و گفت: یا با دختر من ازدواج میکنی یا ۲۰ سال میفرستمت زندان آب خنک بخوری ؟!
زن گفت : آره عزیزم اون هم یادمه و یک ساعت بعدش که رفتیم محضر و…!
مرد نتوانست جلوی گریه اش را بگیرد
و گفت: اگه رفته بودم زندان امروز آزاد می شدم…
خدایا حتمأ باید بمیریم روحمون شاد شه؟!!
نمیشه همینطورى یه حالى بدى…!!!؟؟؟
ﻣﺎ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺗﻮ ﻧﯿﻮﯾﻮﺭﮎ ﺭﻭ ﻣﯿﺪﯾﻢ
ﺍﻣﺎ
ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺷﻌﺐ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ
..
فال حافظ میگیری توش از زلف یار و معشوق و جام شراب نوشته
بعد توی تفسیرش نوشته :
.
در خواندن نماز کاهلی نکن O_o
.
فال رو هم ***** کردند لامصب ها!