چه حس خوبی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه حس خوبی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه یه بار دعوا شد با یکی از دخترا، یه عکس آواتار گذاشت تا منتهی الیه لوزالمعدش پشم داشت (sm2)
به افتخار داش علی منصور نازنین
Alex - Ich Will Nur Dich
(sm74) آخ آخ ...نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون پشمی که من دیدم در آواتار فقط چارش اینه یه بشکه 220 لیتری پر کنی از واجبی ، یه ماسک ضد گاز عارتشی هم بزنی ، بپری توش (sm2)
سلام ورزشکارها.
روز خوبیه واسه منصوریان ب شرطی ک خوب انالیز کنه.اصن زندگی همش بر پایه انالیزه
من ک دیشب نتیجمو گفتم.
ب امید باز ی جالب و برد
دیشب تو لیگ اسپانیا دوتا پا شکست
چندتا ماده ای که تو باران مونده بودن بعد اون آواتار سینجول دیگه پیداشون نشد (sm2)