یه سر به لیگ اسکاتلند بزنیم سلتیک رو از بحران در بیاریم(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سر به لیگ اسکاتلند بزنیم سلتیک رو از بحران در بیاریم(sm10)
باز رو بووه بستم(sm120)
میبینمش هنوز از پشت پنجره(sm74)
برداشتی آپلود کردی عکستو؟ داعـــــش بیا منو بخور فکر کرده ما هالوییم (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) چی میگی باو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکو داد ، لینکو اپلود کردم برا انجمن عکسش بیاد همون کاری که حسن کرد دیگه (sm98)(sm55)
کسـخلی؟ تب دوم نوشته image لینک رو بردار توی مرورگر وارد کن... کلیک راست copy image... بیا اینجا پیست کن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کس مغز همین کار کردم اول دیگه ، لینکو از همون تب دوم برداشتم ، اپلودش کردم برا لینک انجمن بیاد اسکل (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادم سر این چیزا دروغ نمیگه داداش (sm50)
پز دادن هم نداره این چیزا ، حسن زده بود فقط میخواستم ببینم این که موقت هست فعلا چطوره