اینم آخریش(sm74)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم آخریش(sm74)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول صابر ساعت 7صبح فردا پاسخ ـتُ میدم (sm70)
ارائه ی پروژه کنسل شد... یه هفته بیخودی موندم اهواز خودمُ اذیت کردم تنهایی... به سوی کرج... حلال کنید دوستان (sm85)
صبر همیشه بد نیست
ثانیه های انتظار پشت چراغ قرمز را تاب بیاورید
شاید خدا دارد آرزوی کودک دست فروش
را بر آورده می کند
(sm127)(sm127)(sm127)
آغوش تو گناه نیست
من در آغوش تو امنیت را احساس کرده ام
که در هیچ گناهی امنیت محسوس نیست
شیرین ترین رویا
چگونه فراموشت کنم
وقتی شب
همرنگ چشمان زیبای توست
(sm117)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تمام وجود حالتو درک میکنم! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت یه شرو وری تو تلویزیون گفته میشه تا یه هفته، دیگران، مخصوصا خوانواده دهن آدمو صاف میکنن.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار میدانِ مین داره میره (sm70) دیگه کرج رفتنم حلال کردن داره؟! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا معلوم ، شاید شیو خوبی داشته باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی چی حلال کنید؟نقل قول:
صیغه بخونیم بصورت حلال بکنیمت یا کردنت رو حلال اعلام بکنیم؟ (sm2)
کی عازمی ، همین الان؟
سفرت بی خطر باشه داشم (sm127)
چرا موی بلند به من نمیاد (sm81)