یه راهشم اینه که سریالای معروفو فقط ببینی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه راهشم اینه که سریالای معروفو فقط ببینی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا به حال از این پنجره به مسئله نگاه نکرده بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) خوبی؟نقل قول:
کرمان چ خبر؟
ممنون تو خوبی ؟ (sm120) دو روزه جز هوای بد خبری نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیم اف افت کرده یا من اینطوری فکر میکنم(sm98)
ممنون....اواخر اردیبهشت خرداد اونجا بودم خیلی باد میاد (sm120)نقل قول:
میدان مشتاق یا میدان آزادی؟ کدومشو میپسندی(sm59)
- (sm50)
داداش جفت بوق میزنم سر کوچه ....دستی چیزی..... سلامی ....علیکی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا گرفته گرد و خاک ول کنم نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دو رو به یه اندازه دوست دارم (sm59) مشتاق ازادیم (sm120)
مشتاق نمادی از سنت و کلاسیک ایرانیه....آزادی نمادی از مدرنیته هست(sm120)...نوستالژی مشتاق دوس دارم مخصوصن ک از بازار میوه فروشاش با قیمت فوق العاده مناسب ، رد می شی می خوری به بازار (sm59) به به ی فالوده فروشی دارع(sm25) هی وای من..مشتاق مشتاق باش(sm59)نقل قول: