آخه میگن فول اچ دی ، 360 پیکسل فرقشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه میگن فول اچ دی ، 360 پیکسل فرقشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاتنهام گل دومو خورد(sm172)
منظورم همون بود فولنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه بستگی به تی وی داره
(sm2)من دارم دان میکنم ممر هنوز داره اپ میکنه
توفرم ت بود؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ال سی دی دارم ولی کیفیت مختار معلومه 720 بیشتر نیست ، اصن اون موقع امکانات تصویربرداری فول اچ دی نبودنقل قول:
حاجی خیلی وقته خارجیا دارن فول اچ دی نشون میدن چی چی امکانات نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه مختارنامه بودجه جداگانه گرفتن
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه(sm170)
واسه ابعاد 16:9 و از این حرفا نیست ؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر نوع لامپی که تو لایه زیرین تصویر تی وی کار گذاشته شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و تعداد پیکسل ها