خوب بود مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب بود مرسی
ما که اسیر این صحنه سازی ها نمی شویم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه امیدی بهش نیست اینم از سیاست های فرشبافهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد هاشمی گفته پخش کارهای جدید دست مدیر برنامه های شادمهره
پخش واسه اولین بار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که خیلی قدیمیه من دموی تا حالا بهت نگفتم رو هم دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم ورژن مهران عباسی بهتر از این ورژنه
ولی در کل اگه قرار باشه یه کار انتخاب کنم واسه لو رفتن اعتراف موناست
میشه بزاری دمو رونقل قول:
توی پیغام خصوصی بیا اگه میتونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد ریتمش شبیه طرفداره!! انگار از رو اون کپی کرده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی اهنگ دارین پیام خصوصی بفرستین(sm128)
ممنون(sm127)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم از دموی تا حالا بهت گفتم ...
وقتی جادوی نگاهت
قلب سنگمو شکسته
این آهنگ شاهکاره حیف که از طرفدار حذف شد
یه خواننده به اسم حیان خونده اینو با یه ملودی دیگه
پیکوفایل بزاری بهترهنقل قول:
اگه اکانت بسازی بعد میتونی پاکشون کنی
گذاشتم شنیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره این ازو اون اهنگساس که ملودی اجرا و تنظیم همه چی پر هیجان و قشنگهنقل قول:
ساکسیفون خفنی توی این کار زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم ميخوامنقل قول:
فعلا دموش رو گوش کن تا خودشم ایشالا بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه موسیقی بیکلام ترکیه ای فوق العاده که بهنام بانی هم کاورش کرده
تیزر آهنگ جدید مهدی احمدوند
خیلی قشنگه (sm50)
زیبا ...
مهدی احمدوند اگه قدر خودشو بدونه خیلی کارای خوبی میسازه(sm19)
امثال مهدی احمدوند سامان جلیلی خواننده های درجه 2 حساب میشن بهترین آلبومهای امسال بدون شک ابراهیم چاوشی و کجا باید برم روزبه بودن
دلم ی اهنگ در حد گمت کردم میخواد
خب ربطش چی بود الان!(sm168)نقل قول:
ما گفتیم کاراش قشنگه(نه همهاش)، نگفتیم که بهترین آلبوم امسال چی بود! که حتما تا اینجای سال نظر من هم همینه.
باز خوبه کاراشو خودش میسازه مهدی...(sm59)
دوستان برنامه ایی هستش که بشه اهنگهارو به ایتونز تبدیل کرد بدون اینکه کیفیتش کم بشه
دنبال ربطش نباش کلی گفتم اینا خیلی در پیت تر از این حرفان که بخایم اصلا راجبشون حرف بزنیم یه کار مزخرف داشت که میخوند دور و برم داری دیوار میکشی بعد میگی چرا سیگار میکشی خدایی اینا رو شادمهر بخونه از ماتحت دارش میزنیم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آهنگ دیوار رو خیلی دوس دارم!(sm120) به سن و سال شادی نمیخوره درست ولی به خودش میخوره و کار خیلی قشنگیه. شادمهر دیگه تموم شدهاس تا موقعی که خودش دس به کار شه، حتی ضعیف!نقل قول:
این برنامه و یکی هم dbpoweramp از بهترین برنامه های تبدیل هستن(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این برنامه بالا باید رو کدوم گزینه ای تونز بزارم و چه کیفیتی باشه
قبول دارم کاراش در حد لول خودش خوبه ولی توی مارکت هیچوقت مطرح نمیتونه باشهنقل قول:
به نظرم اگه میخوای از روی سی دی بزنی بهتره با خود برنامه آیتونز ریپ کنینقل قول:
موزیک ویدیو "کوه" بزودی
شعر: ای-مین
ملودی: سینا پارسیان
تنظیم: محمد عباسی
حتی یه نفرشونم نمیشناسم (sm74)
هرچی باشند فکر کنم بهتر از میلاد هاشمی و... باشنونقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل اینکه دوباره شادمهر خودشو داره فدا میکنه ک چندتا جوان گمنام مشهور بشند و ب ی نون و نوایی برسند
خلیج فارس و بی کلام چی شد پس ؟!(sm142)
این حرکت شادمهر مصداق بارز از چاله به چاه افتادن بود باز اون تیم کذایی قبلی رو 4 نفر میشناختن
سینا پارسیان که اسمش رو بیشتر کارا، هست...