امروز که میفهمم
حرفااااامو نمیفهمی .......
#هومن نامداری (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز که میفهمم
حرفااااامو نمیفهمی .......
#هومن نامداری (sm50)
میرم ولی پای پیاده
تنهاترین
تقدیر من تعریف باده
بی سرزمین
#پیمان میرزایی (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاودان شد این پیام
تو رو قران به قدرت محسن ایمان بیاورید.
علاوه بر موسیق فوتبال هم فوق العاده انالیز میکنم.
من خیلی خوبم.
شب بخیر.
*** به طارمی کسخل خان ولی خوشم اومد از استقلال نیمه اول سه تا حمله سه تا گل نیمه دوم خوابیدن 11 نفر تو محوطه تاکتیک خوبی بود که جواب داد تبریک به همه کیسه ها
منم رفتم الکی وقت تلف کردم به قول[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] فقط دود سیگار تحیولمون دادن با فحش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حسی داشتی آخر بازی ... (sm2)
از بعد از گل سوم برام بگو
بعد گل سوم کلا به فرشاد احمدزاده فحش دادم بعدشم به طارمی بعد 5 سال بردین باید از لونه تون بیایین بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم زندوكيلي خوشم نيومد شاداش زياده
يكي كافي بود
بايد بيشتر احساسي ميخوند صفا كنيم