-
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه راست میرم سر اصل مطلب : به خاطر باخت دربی دستمو ببوس (sm2) پایم را ببوسیَش تا تاریخ دقیق انتشار آلبوم منصور را بُگویم (sm2) ایمان بیاور تا بگویم منصور یه نسخه فیزیکی برایت بزند (sm2)
حالا نوبت منه (sm2)
-
اخباری هم در مورد آلبوم های در دست انتشار سیاوش و ابی دارم که نمی گویم (sm59)از این به بعد پول میگیرم خبر اختصاصی میزنم (sm120) پولکی شدم (sm2)
-
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
(sm59)چلسی رید من سیتی هم برینه
-
-
-
جایزه گرمی برای نوازندگی کیهان کلهر
آلبوم Sing Me Home به سرپرستی یویوما و نوازندگی کیهان کلهر برنده جایزه گرمى بهترین موسیقی جهانی در ۵۹امین دوره از برگزارى این مراسم شد
-
-
(sm2)اسی پارسال لال شده بودی بعد ده سال فارغ شدی اخر فصل گم و گور نشی جام رو بردیم بالا سرمون