رسیور سوخته لینک بده دانلود کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رسیور سوخته لینک بده دانلود کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm37)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما شب مهمانی رو پخش نمیکنید؟ (sm120)نقل قول:
جیب کت و شلواری که واسه عروسیا میپوشیا بگو (sm81)نقل قول:
دوستان داف جدید تور کردم دارم مخ میزنم بیارمش اینجا خلاصه که خوب ازش پذیرایی کنید در صورت مشاهده... یوزر reza67 (sm51)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي pm داده: س خ ؟......چ خ ؟
گفتم يني چي ؟
ميگه: سلام خوبي ؟ چه خبر؟
منم گفتم : ل خ گ !
ميگه يني چي ؟
گفتم يني لامصب خيلي گشادي !!
(sm131)
به سلامتي دهه شصتياااااااااااااا كه خيلي ماهن
حتي خانم هايده هم براشون يه ترانه زيبا خونده
.
.
.