این شادمهرم، بنده ی خدا، معلوم نیست چش شده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این شادمهرم، بنده ی خدا، معلوم نیست چش شده (sm2)
شادمهر توی سنی که اوج پختگی یه هنرمنده تازه افتاده به آزمون و خطا کردن
باز شروع نکنید به پیش بینی و قضاوت قبل پخش کار باور کنید دشمن یه هنرمند هم همچین کاری نمیکنه. جو اینجارو هم خراب میکنید با این کار. بزارید کار پخش بشه بعد هرچی خواستید بگید.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عنوان رو عوض کنید.
موزیک ویدیوی کوه بزودی
بحث پیش بینی نیست چون اگه این آهنگ شاهکارم باشه چرا باید شادمهر که یکی از بهترینهای بعد از انقلابه با امثال خشایی و این کار کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه انتقاد داشتن که پویان در حد شادمهر نیست اینا که در حد پویانم نیستن
اگه هوادارا انتقادم دارن فکر اینو میکنن شادمهر به روال گذشته ش برگرده نه خراب کردن جو اینجا
متاسفانه شادمهر عقلشو از دست داده کاملا
میدونی چند بار این جملات تکرار کردی و هر دفعه آهنگ پخش شده چرتی بیش نبود اون آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اخرین باری که بهداد کارای اهنگارو ردیف کرده بود فک کنم شیش هفت سالی بگذره و بعد طرفدار فکر کنم تقریبا کل کارا رو سپرده بودن ب فرشباف
الان دوباره بهداد شاید خاطرات خوب البوم طرفدار رو زنده کنه ...
طبق گفته ترانه سرا و اهنگساز این کار ، اهنگ غمگین و آروم هست
یچی در حد سرنوشت باشه من راضیم :))))
کماکان منتظر اهنگ بیکلامی هستم که قولشو داد . سالهاست منتظر این اتفاقم ، سااااااااالهاست ...(sm50)
بعد از اون هم کاری که با زیگورات شروع کردن ( زیکورات چند وقت پیش تو پیجشون ازش پرسیدن بهترین کارتون تا الان کدوم کار بوده ؟ گفت کاری که تازه با شادمهر شروع کردم و در اینده خواهید دید و بعدش هم سعید زمانی پست گذاشت گفت یه کاری با شادمهر شروع کردیم که خیلی دوسش دارم )
یدونه هم خلیج فارسه که سینارت مشغوله مث اینکه . به این یکی خیلی امید ندارم ، کلا با اهنگ اجتماعی-سیاسی خیلی حال نمیکنم :))))
شایدم هیچکدوم اینا نیان و یهو یه تیم جدید پیدا کنه و با اونا شروع کنه به ریدن :))))) اخه ایمین از کجا گیر اوردی لامصب :))))))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها نکته مثبت نبود اسم فرشبافه
وات دِ فاااااااا......!! اینا کین دیگهههههه!!(sm120)(sm39)
خدارو شکر...نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فرشباف اسمش تو البوم طرفدارم بود و خیلی سال قبل از اونم بود و ترانه اینا میداد شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل جای دیگریست ...
نمیدونم چرا وسوسه نمیشه دیگه کارای بزرگ انجام بده
یه همکاری بین المللی یه کنسرت باشکوه یه همکاری با خواننده های بزرگ خودمون حتی یا یه حرکت جدید
محمد عباسی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا پارسیان
(sm169) شادمهر
(sm54)
هر سه تاشون عین پست هم رو کپی کردن!(sm70)
عجب کاری باشه این (sm51)
اره میدونم، ولی همه کاره نبود، تو دو تا البوم قبلی همه کار فرشباف بود و تا جایی که میتونست ریییییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
من که فکر نمیکنم .. البته خدا کنه نظرت درست از اب دربیاد .. چون فکر نکنم این اسامی ناشناس در حد و اندازه حداقل سعید زمانی اینا باشن حالا با بقیه تیم کاری ندارم ..خدا کنه از اون زیرخاکی ها باشن از اون نابغه های دیده نشده که ناامیدمون نکنه وگرنه اگه غیر از این باشه دیگه معلومه شادمهر داره خودکشی هنری میکنه(sm74) ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اولم شادمهر خاصیتش این بود که با اسامی معروف کار نکرده بجز یکی دوتا که از اول دوست بودن ضمن اینکه یه درصد هم به این فکر کن که شاید دیگه خودش اون چیزی که میخواد رو نمیتونه یا وقتشو نداره بسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سه نفر جزو تیم احمدسعیدی و طالب زاده اینا بودن دقیقا مثل میلاد هاشمی که جزو تیم احمد سعیدی و طالب زاده بود..شایدم میلاد هاشمی اینارو به شادمهر یا بهداد معرفی کرده .. تو اینا آمین زیادم تازه کار نیست و قدیمیه و با یاس همکاری میکرد .. اگه همون آمین باشه که فکرشو میکنم .. بهتره منتظر معجزه باشیم .. انشالله که قشنگ باشه تا نشنوم نمیتونم قضاوت کنم (sm98)
اون یکی دوتا که اولش باهاشون همکاری رو شروع کرد با اسم شادمهر معروف شدن .. اونام اونموقع اسم و رسم نداشتن .. بهروز صفاریان و پدرام کشتکار و نیلوفر لاری پور و ... همه ناشناس بودن با اینکه اسامی بزرگتری مثل بابک بیات یا تورج شعبانخانی یا ..... هم اونموقع فعالیت میکردن ..نقل قول:
مشکل این تیم یا اون تیم نیست ...مشکل اینه که خودش فقط بلده تو دستخط خودش بسازه و باید خودش بسازه .. اگه حوصله شو نداره یه مدت نخونه .. یا تو اوج خداحافظی کنه یا با اوج برگرده .. حیف اسم به این بزرگی با این همه هنر عظیم بخواد لگدمالی شه .. برای اینکه به این مرحله برسه کلی زحمت کشیده نباید حرومش کنه
تو حاضری فقط شادمهر بسازه حالا هرچی میخواد باشه اصلا سالی یه اهنگ یا حتی اگه قراره بقیه واسش بسازن نخونه بهتره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من به انتخاباش اعتماد دارم و اتفاقا عاشق این لب تیغ حرکت کردنش هستم و شنیدن صداش بیشتر واسم لذت بخشه حالا اگه سازنده هم خودش باشه که چه بهتر ولی وقتی نمیخاد خودش فعلا کاری کنه لااقل از همینم لذت ببریم
خوب اون زمون خودشم معروف نشده بود. خیلی دوست دارم بدونم چرا خودش دیگه هیچ کاری نمیکنه. اصلا وقتی کنسرتای چند سال پیششو نگاه کنی صحبتهایی که میکنه با الان ۳۶۰ درجه فرق داره اگه عاشق موسیقیه چرا هیچ کاری نمیکنه و فقط میخونه کسی که میگفت از خوندن بدم میاد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ که جدیدا منتشر شده از آثار همین تیم جدید و ناشناس شادمهرن که آهنگ کوه رو ساختن .. زیادم بد نشده .. خودتون گوش بدین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]/
دقیقا .. خیلی حرفاش تغییر کرده .. الان همون آهنگی که از این تیم جدید با صدای احمد سعیدی تو پست بالایی گذاشتم زیادم بد نیست و قشنگه اما تو دستخط شادمهر نیست .. ما شادمهر رو نه فقط به خاطر صداش بلکه به خاطر هنرش دوست داریم و میخوایم یه آهنگ تو سبک شادمهر بشنویم وگرنه فکر نکنم این آهنگه افتضاح شده باشه و باید قشنگ باشه اما وقتی سبک شادمهر نباشه که ارزشی نداره و یه آهنگی میشه مثل آهنگ بقیه .. یه بار مصرف و ...نقل قول:
دوستان عزیز من کاملا این گروه رو میشناسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا سینا رو اینا استعداد خالص هستن دارم بهتون میگم
بدون شک منتظر شاهکار باشید
اینا فقط معروف نشدن که با این کار خودشونو معروف میکنن
تردید نکنید از خودم یه چیزی نگفتم واقعا شناخت دارم
دوستان دوره هنزی شادمهر عقیلی با همین اهنگ جدید دوباره شروع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قولی که من بهتون میدم
منتظر باشید
بزودی شاهکار پخش میشه
من خیلی خوشحالم یه عمر همگی منتظر این لحظه بودیم (sm127)
رهایی از گروه گلیم باف
برای یه نمونه کوچیک اهنگ بازنده سارن رو گوش بدید
یعنی الان مشکل شما فقط اسم یکی مثل گلیم باف بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یکی که نمیتونم به نظر آدمی مثل شما اعتماد کنم
شما واقعا هنر شادمهر و آینده موسیقیش رو اینطور تصور کردی?
ما همه دوست داریم دوباره شادمهر خودش بسازه
خودش تنظیم کنه
چی میگی شما
گیریم که این اهنگ جدید خوب و عالی
تو تیم قبلی هم شاهکار کم نداشت
روز سرد
تنهاییام
ادامه میدمت
سرنوشت
ولی هیچکدومش نتونست هوادار واقعی رو ارضا کنه برادر من
شما اشتباه متوجه شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرشباف یعنی عوامل تکراری کارای تکراری
مشکل فرشباف همینه
به نظر من اعتماد نکن لطفا
از ۱۷ تا ۱۸ تا اهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینایی که گفتی دراومدن
هیچکدوم هم شاهکار نبودن
ولی اهنگهای بدی هم نبودن
این برای شادمهر یعنی کارنامه ضعیف
و باعثش هم تا حدی فرشبافه
(sm172)(sm172)
انشالله که حق با شما باشه و این آهنگ شروعی دوباره برای آهنگسازی های خود شادمهر باشه .. مشکل امثال من اسامی نیست و مشکل ما فقط آهنگسای نکردنه خودشه وگرنه هممون میدونیم که سعیدزمانی نابغه است و فقط واسه شادمهر انرژی نذاشته .. و اگه اینا هم نابغه باشن و واسه شادمهر انرژی نزارن میشن یکی مثل سعید زمانی . در ضمن سبک شادمهری بودن خیلی مهمه .. آهنگ بازنده سارن با اینکه خیلی قشنگه اما سبکش اصلا شادمهری نیست و فقط تنظیمش یه خرده به خاطر ساز بوزوکی شبیهه .. مطمئن باش تو این آهنگم فرشباف دخالت داره اما چون حساسیت ها رو اسمش زیاد شده از آوردن اسمش پرهیز کردن .. تا زمانی که شادمهر خودش یک آهنگ تاپ نسازه و تنظیم نکنه باور نمیکنم فرشباف از تیمش رفته باشهنقل قول:
من اعتماد میکنم و امیدوارم قشنگ باشه .. نمیشه پیش داوری کرد ولی تو این دو سال شادمهر همش ناامیدمون کرده انشالله اینبار ناامیدمون نکرده باشه و انرژی منفی نمیدم و منتظر میمونم ببینم چی از آب در اومده بعدا نظرمو میگم و فقط امیدوارم خودکشی هنری نکرده باشه . ممنون واسه فاز مثبت و القای انرژی خوب ولی از بس ناامید شدیم دیگه امیدواری برامون دشواره .. من که چندان امیدوار نیستم چون هیچی آهنگسازی های خودش نمیشه اما چون شما به عنوان یه شادمهری داری این حرف و میزنی منتظر میمونم که انشالله حرف شما درست از آب دربیاد (sm10)نقل قول:
چه حرفای عجیبی میزنی حسیننقل قول:
این یه فاجعه برای شادمهره
شادمهر بهتره برای همیشه کنار بره اگه اینقد بدبخت شده که یکی سری رپر و ادمای هیچ و پوچ براش آهنگ بسازن کنار بره
منم با شما موافقم ولی نکته خوبش اینه که دیگه عوامل قبلی نیستن و این جوونا میدونم کارشون درستهنقل قول:
ولی اسم در نکردن