از بطرى نوشابه مى ترسم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از بطرى نوشابه مى ترسم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند - بابا ، تو هم که کافر شدی . . . (sm50)
کی فکرشو می کرد ... (sm27)
چرا (sm74)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان فاطی و خدیج - رو می گی . . . (sm59)
(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس ترس کار آدمای عاقله نه من . . . (sm50)
نقل قول:
بزنیم لِه کنیم . . . (sm118)
آخرش چووونم رو به . . . میدم . . . (sm27)
کافر که هستم...
شما دیوثا مشرک تشریف دارین (sm50)
(sm50)
- (sm50)
حالا راه تو دوره دل من چه صبوره کاشکی بودی و می دیدی ... (sm50)
اه و نالم میگیره دومنشو (sm50)
مشرک . . . (sm50)
بله بله فاطى جون(sm59)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lidaahmadi5595 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmudreza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mh_hidi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Negin hedayati [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان .
من فقط همین 1 دونه فیلم رو با این کیفیت داشتم که قبلاً از دوستِ مون " رامی / Ramy " گرفته بودم .
فیلم فریاد زیر آب رو با کیفیت خوب نه دارم .
فقط فیلم " هم سفر " و " ماه عسل " رو دی وی دی یِ شرکتی دارم که چون مالِ خودم نیستن نمی تونم آپلود شون کنم .
اگه خواستین می تونین با هادی که صاحب دی وی دی هاست صحبت کنید ، اگه مشکلی نه داشت من آپلود شون می کنم .
هادی :
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
مشرک ینی کسی که برای خدا شریک قایل میشودنقل قول:
تو که میگی نیست
پس تو چی هستی (sm54)
میلاد اراکی هم که شیطان پرست تشریف داره (sm50)
(sm2)
. . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کاور هایی . . . (sm81)
بچّه ها لینک رایگان فصل 2 ، سریال شهر زاد رو دارید !؟ (sm29)
چند قسمته !؟ (sm132)
14 قسمته و برو تاپیک فيلم بچه ها مى زارن اونجا
غیرتم نمی کنه 100 صفحه رو به گردم دنبالِ لینک و پسوورد . . . (sm74)
دام تزویر مکن چون دگران قرآن را . . . (sm50)
لى نک قبلى ها ب فنافنا رفته... اونجا درخواست بده بچه ها برات بفرستن
دیوث تاالان کجابودى(sm39)
الحمدالله Hadi هم به پیغام ها جوابم نمیده یه چیزی میخوایم بهش میگیم انگارررر نه انگار ,خب نمیخوای بدی یه کلمه بگو .نه !!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
پیشِ عمّه ت . . . (sm2)
چه حالی بود پیشش . . . (sm50)
(sm2)
بی شعوریم زده بالا . . . (sm81)
اعتراف می کنم جواب قانع کننده ای بود(sm25)