بابا مگه من نیستم ؟ (sm120) گفتی بابا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا مگه من نیستم ؟ (sm120) گفتی بابا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داگ استايلو گفتي فيلم زياد ميبيني گفتم حتما منظورت اينه كه سخته و نشدنيهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثله ادم حرف بزن دو پهلو حرف نزن تا درست جواب بدم(sm2)
باباي تيكه كلامي بود چرا نَوَفَهمي(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به خاطر سبکش گفتم که فیلم زیاد میبینی (sm2) آخه هر جور تصور کنی نمیشه (sm2)نقل قول:
مو این حرفا حالیم نیست بابا مونوم کا (sm120)نقل قول:
عزيزمنقل قول:
شما تلاشتو بيشتر كن و يه ذره قلق گيري كن ميبيني خوبم ميشه(sm2)
البته طرف مقابل هم بايد تنظيم بشه اونم يه ذره كار ميبره
فقط چهاردستوپا نشستن كه فايده نداره(sm2)
حالا منظور امضاتو و آن خون پاشیده شده رو میفهمم (sm2)رحم کن به اون بدبخت (sm25)(sm120) بابا جان اینایی که تو فیلم میبینی حرفه ای هستن و تجربه ی چندین و چند ساله دارن (sm120) حالا تو میخوای عین همونو اجرا کنی کار به بیمارستان میکشه (sm2)نقل قول:
ببين طرف شكمو ميده پايين
كمر قوس ميكنه رو به پايين
بعد شاسيو ميده بالا و رو زانوها و دستاش وايميسه
بعد بين پاها يه ٢٠-٣٠ سانت فاصله ميذاره
تمام.داگ استايل شما امادست(sm2)
ديگه بيشتر از اين نميتونم اينجا حرف بزنم حالا من بعدا برات روشن ميكنم(sm2)نقل قول:
بابا دختراي امروزو دست كم نگير صدتا مردو يه جا ميخورن(sm2)
به اندازه کافی روشن شدم (sm2)نقل قول:
چی میگی ،جعفر سگ سبیلم نمیتونه اینهمه فشار و درد رو تحمل کنه (sm2)