(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)
والا من نميدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شايد تو رو كار تختو با ميدون جنگ اشتباه ميگيري.هاردكوري
والا ما سافت كوريم
چست و چابك
نرم و نازك(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه داگ با سافت جور در میاد ؟ (sm70)(sm120) داگ استایل اسمش روش ِ دیگه هارده هاردددد (sm25) بعد سافت رو از کجات درآوردی ؟ یه چی شنیده تف میده الکی (sm120)ببین منو تا کجاها بردی (sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایه ی معشوق اگر افتاد بر عاشق چه شد
ما به او محتاج بودیم او به ما مشتاق بود ... (sm50)
بابا یه شماره بده امشب خونه رو پر کنم (sm2)
داوود یواش و آرام و آهسته کار میکنه (sm2)مثه همون یارو کچله مالکی پالکی بود چی بود تیلفیزیون : حالا میشه یکککک دوووو یکککک دوووو (sm2) بعد طرف بدبخت داره درد میکشه میگه اشکال نداره سافته سافتتتتتت (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیجی استایل از این لباسهای بند بند نمیاره؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يعني اينقدر مغزت ناقصه منظوره هاردكور و سافت كور رو متوجه نميشي(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب ميگم تلمبه رو ارومتر ميزني مگه قراره بزني لگنه يارو رو بياري پايين(sm2)
دلم آغاز میخواهد ...