[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای تف تو این شانس دیدی حسن (sm81)
سجاد بلاکم نمیتونم درخواست بفرستم ۲ روز دیگه مونده چی کار کنم ؟؟؟؟؟ (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
به نظرم میلان میزنه بازی رو اما اعتماد ندارم بهش
سجاد کوشی (sm81)(sm1)(sm1)
فرقی نمیکنه بازم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 3 ساعته درخواست فرستادم هنوز اکسپت نکرده, یه سری داف و یه سری دستمال کش رو اکسپت کرده فعلا(sm98)
میلان 7 بازی از 8 بازی آخر خود در سن سیرو در سری آ را برده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که زدم رقم بالا هم زدم شبکه ورزش هم میذاره هیجانیه
مونتلا خیلی خطرناکه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ وقت بازی ای که یه طرفش مونتلا هستش رو نزن
شیطونه میگه باز هکش کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بلدیا (sm2)
جوونه...اما ریسکش خیلی بالاست بازی تو سایت گذاشتن 2ضریبشو(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]