منم والا بهش گفتم تو پيره مردي كارتو ميكني بعد به من ميگي مگه فيلمه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم والا بهش گفتم تو پيره مردي كارتو ميكني بعد به من ميگي مگه فيلمه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر قواي جنسي و جسمي(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه واياگرا بنداز بالا حال و حول كن ولي از لحظات اخره عمرتم لذت ببر كه بعدش الفاتحه(sm2)
ادامه دادن صبحت های بیخودی واسه به کرسی نشوندن نظر خودت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتیاجی نیست زیرا دود از کنده بلند میشه (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو طرفو سگ حساب کن استایلتو بزن با این کارا کار نداشته باش (sm2)
زمان اسی که جانی و الکسیس نبوده که بخواد یاد بگیره هر چی یاد گرفته تجربی بوده ولی ما علمی یاد گرفتیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب خري هستي مگه من گفتم فقط اونطوري كارمو ميكنم(sm2)نقل قول:
بحث خوي حيواني شد گفتم مثلا ببين اين چقدر طرفدار داره
دقيقانقل قول:
هرنسل از نسل قبلش زودتر پيشرفت ميكنه چون از تجارب نسل قبلي استفاده ميكنه
اسي خب عادت كرده ولي الان يه ادم جقي كه تو عمرش دستشم به دختره نامحرم نخورده رو بياري چنان برات فن هاي ســكس رو توضيح ميده انگاري كارگردانه برازرزه(sm2)
جنیفر بود با صندوق عقب بسی عظیم و فراخ (sm2)والا الان کارداشیان هم نمیتونه استایل داوود رو تحمل کنه (sm2) البته کارداشیان ظرف یه هفته از گریفین طلاق گرفت فک کنم به خاطر همین بود (sm2) یه سرچ بزن مانستر دانک های گریفین رو ببین (sm2)نقل قول:
اوه سيروان جديد
حالا زدی زیرش (sm120) خودت گفتی آی داگ ماگ استایل میخوام اجرا کنم پز دادی (sm120)نقل قول: