چقدر سایت خلوت تشریف داره امروز
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر سایت خلوت تشریف داره امروز
شنبه ـس همه مشغول کار و شخم ـن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خوبه ما هستیم (sm1)
طرف اومده درخواست موزیک ویدیوی دختر احمد آباد رو داده
مردم چه دل خوشی دارن (sm21)
باز خوبه ما بیکاریم؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نشسته ام در مغازه ام چشم به در دوخته ام شاید مشتری بیاید شایدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ای ابلیس اعظم (sm70)
دم هر چی آدم رو راسته گرم ، همه از این کارا کردن اما ادا تنگا در میارن انگار نمیدونن چیه (sm2)
میبینم که شوهر عمت مجتبی هم تنگه حسابی (sm70)
اه ، یه سال ازم بزرگتره فایده نداره ، احترام بزرگتر واجبه (sm176)نقل قول:
من و اداتنگا ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن شوخیش هم قشنگ نیس..(sm70)
من اولا با دایال آپ دانلود میکردم اصلا تا میومد دانلود بشه جق میزدم بعد کنسل میکردم دانلودا باز فردا از اول (sm2)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات... عاخه مسائل به این واضحی رو که نباس بگی "لباس شویی؟" که همه میدونن قضیه چیه (sm120)
عاره... آخ جون تنگ خیلی دوست دارم (sm51)(sm2)