ممنونم منم اینو شروعی میدونم برای برگشت خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پله پله امیدوارم همه چی مثل سابق بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم منم اینو شروعی میدونم برای برگشت خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پله پله امیدوارم همه چی مثل سابق بشه
فربد نمیخوام بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا خوده شامهر نمیشن
ولی یه نکته مثبت این تعغیر برای شادمهر
همین که عوامل تکراری نیستن جای شکر داره
منم دوست دارم کار کار خودش باشه
ولی فعلا به اینم باید راضی شیم
و اینکه سینارو میشناسم کارش درسته
خدا کنه شعرش هم کوتاه نباشه که مسعود هم راضی باشه (sm128)
من میگم اینا با استعداد
اینا اصلا عالی
ولی چرا وقتی خودش نمیسازه
حداقل با افکاری ها و روزبه بمانی ها کار نکنه
حداقل آثار اینها تاریخ مصرف نداره
حداقل کارهای اینا حساب پس داده
بهروز صفاریان ها هستن که شادمهر رو میتونن دوباره رو اوج بیارن
چرا پس یه عده که امکان درجای دوباره رو برای شادمهر به ارمغان بیارن
اصلا این کار جدید عالی
ولی تا چه مدت میتونه منه هواداری که رفتم برای اولین بار البوم مسافر رو از نوار کاست فروشی خریدم و باهاش شادمهر رو شناختم ارضا کنه
یه مقدار واقع بین باشیم
تغییر کجا بود بعد این ترک نوبت اوناس بازنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر به فنا رفته کامل حتی ارزشی برای اسم و کارنامه خودشم قائل نیست
بچه ها 6نوامبر کی میشه؟؟ تاریخ پخش کوه 6نوامبر زده شده
16 نوامبر
4 روز دیگه
داخل تیزر میزنه ۶ نوامبر. که گذشته!(sm59)
فکر کنم منظورش از 6نوامبر تاریخ شروع فیلمبرداری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تمام نظراتت موافقم .. هیشکی به اندازه بهروز صفاریان واسه شادمهر وقت و انرژی نذاشته .. دلی کار کرده .. بعدشم مهران جمالی راد تنظیم کننده آهنگ ترس .. بعدش ترانه خیلی مهمه ..اصلا شادمهر به ترانه اهمیت نمیده و این خیلی بده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه یه آلبوم کامل با این سه تا کار نکنه (sm74)(sm25) اون تیم که باتجربه تر و حرف ای تر بودن یه البوم واسه شادمهر جمع کردن که شد تصویر و شد بدترین البومش ... خدا به خیر کنه .. شادمهر تمامی زحماتش و لگدمالی کرد .. بازم دارم پیش داوری میکنم و شاید حق با حسین باشه اما من اصلا خوشبین نیستم و شادمهر با این کاراش حال آدم و میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یحتمل...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم دیگه حالش به هم میخوره از ویدئویی که شادمهر الکی توش گیتار میزنه
تو پیجای عوامل کار ک میری فقط از همدیگه تعریف کردند و هندونه زیر بغل هم گذاشتند..(sm120)
موزیک ویدیو (sm127)(sm173)
خدا به داد برسه شاعر و کارگردان یکین (sm2)
نوشته 16 نوامبر
حدودا 4 روز دیگه
اگه حتی هدف شادمهر معرفی یه عده جوون هم باشه من میخام بدونم الان اشکان خشایی محمد ناهیدی میلاد هاشمی کجای موسیقی مملکتن؟
این گروه جدیدم هر چقدر مستعد باشن واسه اسم شادمهر کوچیکن اینا اگه کار عالی هم بدن حکم مسکن دارن شادمهر نیاز به یه درمان اساسی داره تو موسیقی
نمیدونم چه بلایی سرش اومده چطوری میشه یکی که آهنگاشو خودش میساخت و یه چیز کاملا متفاوت در میومد نسبت به کارای مارکت نمونه ش آهنگ ترس و خیلی کارای متفاوت دیگه ش چی میشه کارای کاملا مارکتی میخونه همین آهنگ کوه اگه قشنگم باشه نمیتونه کاری در سطح سبب و ترس و کارای این لولی باشه نهایتش یه کار قشنگ در سطح همین خوننده های دیگه میشه که بعد یه هفته تموم میشه ولی حدس من اینه شادمهر دیگه انگیزه و هدفی نداره تو موسیقی و فقط میخاد حضور داشته باشه که اینم سپرده دست بهداد و فرشباف
اونام کار آماده تحویلش میدن اینم میره میخونه
کاره خوبی هم شده باشه، قطعا با صدای شادمهر شنیدنی تر میشه و زود تکراری نمیشه...
تا کی صدای شادمهر باید نجات دهنده ی آهنگها باشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم تا کی ولی تا زمانی که خودش بخواد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد موهاش، شاعر می فرمایدنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چقدر دلبری تو من دوست دارم موهای فرفری تو
هیچکدوم هیچی نشدننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود مونا برزویی الان کجاست؟
محمد ناهیدی تنظیمای عالی برای شادمهر زد چرا دیگه تنهایی نمیتونه برای دیگران این کارو کنه؟
وحید پویان بی شادمهر صد سال کسی نمیشناختش الانم هیچی نمیشه
معرفی جوون و اینا همش کشکه
اتفاقا دیشب تا تیزرو دیدم همین نکته به ذهنم اومد(sm120)نقل قول:
گذشت اون زمان که یه تیزر مثل انتخاب میدیدی و لحظه شماری میکردی ک صدای اون ویولون رو بشنوی....
حتی نخواسته گیتارو خودش بزنه!(sm70) پس این تو خونه اون همه عکس و ویدیو از ساز و ویولون و تمرین میذاره واسه کجاشه(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش انصافاً این 16 نیست دیگه (sm54)
هیچ کجای قصه شیرین نبود بیچاره فرهادی که کوه کند
اینم یه تیکه ی شعره سوژه ی شیرین و فرهاد تو ترانه خیلی کهنه شده و شادمهری که همیشه به نوگرایی تمایل داشت تو این بخشم افت کرده
کجا میری شادمهر خیلی زدی خاکی
تیپشم همون توبی منهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب کاری شده... امیدوارم کاملش هم قشنگ باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شما داری با ی نیم مصراع ترانه کل ترانه را زیر سوال میبرید...لامصبا بذارید آهنگ بیاد بعد بتوپید ب شادمهرنقل قول:
مگه کم افتضاح شنیدی این مدت که بازم منتظرینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال آدم از فضای اینجا بد میشه...آقا بخدا ماهم دوست داریم شادمهر خودش کاراش بسازه..دوست داریم دوباره ترانه های بترکون مثل سبب و تقدیر و انتخاب بشنویم ولی وقتی الان خودش نمیخواد چیکار میشه کرد؟؟؟ خیلی جالبه هنوز آهنگ نیومده دارید میتازید ب شادمهر..با ی مصرع ترانه میگند ترانه سوژش قدیمی شده..واقعا خنده داره
کاری که میشه الان کرد حمایت نکردن هست همیننقل قول:
فضاهای زیادی وجود داره که میتونه حالتو خوب کنه دکمه خروج رو بزن
کامنتو درست بخون من گفتم سوژه ی فرهاد و شیرین کهنه شده که این سوژه تو همین نیم مصرع اومده من اصلا حرفی راجب قوی یا ضعیف بودن شعرش زدم؟نقل قول:
خیلی جالبه مسعود خاننقل قول:
بازم میگم این آهنگ شاهکار قرنم باشه که قطعا نیست شادمهر نباید تبدیل بشه به یه خواننده ی حاضری خور
خیل عجیبه که مسعود خودش همش به تیم شادمهر تف و لعنت میفرستاد بعد الان شده حامی این گروه جدید پس مشکلش آهنگ نساختن شادمهر نبود مشکلش اون تیم بود
پی اسم تو میگشتم
ته یه فنجون خالی
دنبال یه طرح تازه
یه تبسم خیالی
فنجونای لب پریده
قهوه های نیمه خورده
من و عشقی که واسه
همیشه مرده
دل به عشق تو سپرده
فال تو رنگ فریبو
گریه های عاشقونست
فال من طنین آخرین ترانست
رنگ قهوه ای چشمات رنگ خوابه
که تا شهر بی نهایت منو برده
اونجا که آخر عشقه
اونجا که مرز سرابه
(sm127)
بهتره ی بار کامنت بنده را بخونید...من دقیقا کجاش از این تیم حمایت کردم..منم دارم میگم دوست دارم خودش بسازه ولی وقتی خودش نمیخواد چیکار کنیم.الان دو ساله فقط بحث اینجا این بوده ک باید خودش بسازه ولی شادمهر گوش کرد؟؟ منم از هیچکس طرفداری نکردم چون اصلا این گروه را نمیشناسم.حرف من فقط این بود پیش داوری نکنیم همین.حالا اگه شما فکر میکنید وقتی میگم پیش داوری نکنیم یعنی طرفداری از این تیم من دیگه حرفی ندارمنقل قول:
تو کامنت منو دقیق خوندی؟ من گفت ترانه ش بده؟ یا گفتم سوژه ی کهنه ای هست کلا شیرین وفرهادنقل قول: