خیلی بی ادبی(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی بی ادبی(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت مولانا ...(sm50)
کفی نبود رو فاکتور پیچیدم ... (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانم حمید هیراد ... (sm88)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
صابر رو تلگرام هست میخوای لینک بدم.
حمید هیراد - خدا ... (sm1)
نیمه شب بیرون زدم ،
رفتم پی می خواری ام ...
تا در میخانه رفتم ، در پی دلداریم
دوش دیدم در میخانه صف است ، از عاشقان
ای خدا ناخورده مِی ، من به شما رسیده ام ... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده ، اگه پیدا نه کردم فردا شب بزنم دانلود . . . (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کانال سرچ کن شهرزاد بقیه قسمتارم میاره.
بله , درسته عزیزم حرفی که زدید حق بود تندروی کردم , عذر میخوام ازجمع و از Hadi —..—نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نام شیطان ، حاکم زمین و پادشاه جهان ، من به نیروهای تاریکی فرمان می دهم که قدرت های خویش به من تقدیم کند .
درهای جهان خود بگوشایید و مرا همچون برادری به استقبال آیید .
به من عطا کنید لطف هایی را که از آن سخن می گویم .
من نام تورا همچون نام برگزیدم ! من همچون حیوان اول می زیم و با زندگی گوشتی در هم آمیختم ! من زیبا را می ستایم و خراب را نفرین می کنم .
و به اسم همه ی خدایان ، من فرمان می دهم که آن چه می گویم انجام شود .
برخیزید و جلو آیید و با انجام امرم نام خویش پاسخ دهید .
... (sm50)
(sm50)
من یه ساعته که اومدم انقدرم سرعت م پایینه که باید چند بار Refresh بزنم که صفحه برام لود بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور وقتا که پیام میدی اگه جواب ندادم اول کلیک کن رو یوزرم ببین آخرین فعالیت م کی بوده
وگرنه من کی م که بخوام جواب ندم (sm50)
(sm50)
خب ، رسیدیم به مؤخره یِ کتابِ " از این اوستا " یِ " مهدی اخوان ثالث " . . . (sm50)
(sm27)
(sm28)
درد دندان م شروع شد (sm178)
- (sm50)
آینه میگه تو همونی که یه روز
میخواستی خورشیدو با دست بگیری
ولی امروز شهر شب خونه ت شده
داری بیصدا تو قلبت میمیری
(sm50)
دوبله (sm2)
(sm50)
(sm50)
یه سوال داشتم
پسر ابی چرا فامیلش با ابی فرق داره ؟
چون پسر مهشیده
از مادر سوا
از پدر جدا
اوکی (sm111)
ولی دماغش ب دماغ ابی بسیار شبیه(sm50)
ولی دماغش عجیب شبیه ابی هستش (sm70)
(sm2) هر دو همین حرفو همزمان گفتیم ایول
(sm2)
بعد چرا باید این پسره تو برنامه بهترینها درباره اهنگای ابی نظر بده؟ موزیسینی چیزی هس یا فقط شوهر ننشه ؟
مسئول هماهنگی کنسرت های ابی هستش فکر کنم
اره اما خب دلیلی نداره بیاد درباره کاراش نظر بده در کنار بزرگان موزیک
ابی بدون اجازه زنش آب هم نمیخوره (sm120)
درست مثه من (sm2)
الان معروف تر از خودش زنشه!!!
اصالت گيلانى داره متاسفانه(sm25)