6 تا جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیش که الان اومد
دو تا اهنگ قبلیش هم از البومش بوده
سر جمع 8 تا
نمایش نسخه قابل چاپ
6 تا جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیش که الان اومد
دو تا اهنگ قبلیش هم از البومش بوده
سر جمع 8 تا
اسي نكنه دختري؟ هان؟
يه عكس از تو شرتت بده ببينيم(sm51)
(sm2)
شکنجه دادن در وجود انسان ها نهادینه است ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخست وزیر امام میلاد (ع)
من شوووهر دارم جلو بیای جیغ میکشم (sm2)نقل قول:
يعني ٥ تا ديگه ميدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد سره اخر البوم سي دي نميده؟ فايده نداره كه
جووووووووووون كوجا بودي تا حالا؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا الان دوره ی دختربازی تموم شده و همه به زن بازی روی آورده اند (sm2)
فکر کنم بدهنقل قول:
بنده دلسوز هموطنانم هستم که زیر دژخیمان داوود دارن درد میکشن (sm2) آیا این فمنیسم است ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]