آیا ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﺗﻌـﺪﺍﺩ ﻣــﮋﻩ ﻫﺎﯼ ﻫــﺮ ﺷــﺨﺺ ﺍﻧــﺪﺍﺯﻩ ﯼ ﻃــﻮﻝ ﻋــﻤﺮ ﺍﻭﺳـﺖ؟!
منم ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﺴﺘــﻢ. ﺍﺯ ﺧــﻮﺩﻡ ﺩﺭ ﺁﻭﺭم!!!
کپی کنید بابا...کی به کیه!!(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
آیا ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﺗﻌـﺪﺍﺩ ﻣــﮋﻩ ﻫﺎﯼ ﻫــﺮ ﺷــﺨﺺ ﺍﻧــﺪﺍﺯﻩ ﯼ ﻃــﻮﻝ ﻋــﻤﺮ ﺍﻭﺳـﺖ؟!
منم ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﺴﺘــﻢ. ﺍﺯ ﺧــﻮﺩﻡ ﺩﺭ ﺁﻭﺭم!!!
کپی کنید بابا...کی به کیه!!(sm120)
اونایی که دنبال مکانن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ببرین وایبر خلوته خلوت یه نفرم پر نمیزنه(sm2)
ﻫﯿﭻ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﯾﮏ ﺑﻮﺳﻪ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﯼ
26 ﮐﺎﻟﺮﯼ ﻣﯿﺴﻮﺯﺍﻧﻪ ؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻥ ﻻﻏﺮ ﺷﻮﻧﺪ
ﻭﺍﻻ ﺑﺨﺎﻃﺮﺧﻮﺩﺗﻮﻧﻪ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻣﻨﻮ ﭼﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﺍ(sm59)
ﺣﯿﻒ ﻣﺦ ﺯﺩﻥ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻧﺼﻔﺘﻮﻥ ﺍﻻﻥ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻦ ﺑﻮﺩﯾﻦ⊙︿⊙
میگم بچه ها یه سوال
ما که همگی کپی میکنیم
پس کی این دری وری هارو میگه؟(sm2)
دلـــم ڪمے مـــرگ میـخواهـــد
.
.
.
الــکی مثــلن من افــسرده ام …
شمام بگید غلـــط کردےبیا بغلـــم و اینا :|
عشقم نفسم عاشقتم دلم برات تنگ شده
No delivered❌
عزیزم نگرانت شدم کجایی
No delivered❌
همه کسم چرا جواب نمیدی
No delivered❌
ای ریدم دهنت که هیچوقت در دسترس نیستی
Delivered ✔️
(sm120)(sm2)(sm2)
هرکي باما درافتاد
.
.
.
.
.
اتفاق خاصي نيوفتاد!
من توانم درهمين حده
مظلومم
خیلی مظلوم
ㄟ(ツ)ㄏ
سرو قد تو خمیده کی خواهم دید؟
لعل لب تو مکیده کی خواهم دید؟
پیراهن تو به تن خیالی دیدم
شلوار تو را کشیده کی خواهم دید؟
(sm50)(sm50)(sm50)
هر لحظه در برم دل از اندیشه خون شود
تا منتهای کار من از عشق چون شود ...(sm25)
بازگشت شیـــــــــــخ (sm118)(sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یادش بخیر اولا فقط تو و صابر فعالیت داشتید...(sm127)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)امروز نخوابیدم (sm51) اون موقع رفتم خوابیدم دوباره نمیدونم چی شد خوابتو دیدم دلم نیومد دوباره بیدار شدم (sm51)(sm51)(sm51) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدای من ! (sm74) همین الان صدای ماشین عروس به گوشم خورد هر وقت صدای ماشین عروس ُ که میشنوم یه حس بدی به سراغم میاد!
دلم میخواد فریاد بزنم سرمو به دیوار بزنم اما انگار کسی صدای منو نمیشنوه !
چقدره تلخه وقتی که ........
(sm50)(sm27)
(sm54)
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت ماشین عروست بوق بوق کنیم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب حالم خوب نیست دلم میخاد تا خود صبح بیدار بمونم اما داره چشمام میره (sm81)نقل قول:
نگران باش حل نمیشه ...نقل قول:
بمیر (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به مرگ آگاهم ، مرگ را میخواهمنقل قول:
بیا در آغوش شیطان
چرا حالت خوب نیس(sm74)نقل قول:
خوابت میاد؟ خوبه که... بگیر بخواب اینطوری حال بدت رو هم نمیخواد تحمل کنی
دلم گرفته ....بیقرارم (sm50).... خوابمم میاد ....اما دندونمم قران گرفته درد از سر صبح نمیزاره بخوابم (sm81) ژلوفون از صبح تا حالا 4 تا خوردم دنتولم زدم فایده ای نداره باید برم بکشم (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید لینک 720 اینو میتونی پیدا کنی 650 مگ هست
In Good Company (2004)
آهان(sm74)نقل قول:
آره بکن بنداز دور ...خلاص(sm172)
بخواب دیگه (sm56)نقل قول:
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
معلم هندسه ی دبیرستانمون خیلی پیر بود
من موقع امتحان ترم مریض شدم و نتونستم درس بخوانمبرای امتحان8 تا قضیه ی سخت داده بود من فقط سوال های شماره 3 و 5 و 8 را بلد بودم
دیدم طرف پیره با خودم گفتم اگه بعضی جواب ها را 2 بار بنویسم متوجه نمی شه
اول جوابه 5 را نوشتم بعدش 3 بعدش 8 بعدش 3 بعدش دوباره 5 (sm2)
نفهمید (sm70)اما وقتی جمع نمره ها شد 21 داغ کرد (sm25)داد صفررررررررررررررر (sm2)
میگم کسی جرم گیری کرده ؟ آخه باید جرم گیری کنم ! نمیدونم بعضیا میگن جرم گیری پدر دندونو در میاره (sm178)
امروز چقدر گفتی بخواب اما بازم اینجام (sm2)نقل قول:
پیراهنی که آید از او بوی یوسفم
ترسم برادران غیورش قبا کنند ...(sm50)
من الان سی دی هام معلوم نیست کدوم گوریه(sm120) مگه میشه تو یوتیوب نباشه(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی ج نداد ! بچه ها همگی شب بخیر (sm27)
یه باز جلو دخترعموم بودم میخواستم بگم باشه به رو تخم چشمم گفتم به رو تخم چپم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال پیش وقتی کوچیک بودم زنگ زدم خونه دوستم خواهرش برداشت فکر کردم دوستمه آخه هنوز صدامون دورگه نشده بود. منم خیلی از دستش عصبی بودم آخه نیومده بود سر قرار
وایسادم هرچی فحش تو عالم بود رو بهش دادم دست آخر خواهرش گفت با احمد کار داری؟
هرچقدر گفتم نخوابیدی که (sm142)نقل قول:
من کلا از دبستان درسم خیلی خوب بود.همیشه 20 میگرفتم.
تو راهنمایی هم همینطور با اینکه مدرسه مون جزو مدارس تیزهوشان بود.
خلاصه تو دبستان و راهنمایی من آرومترین بچه ی دنیا بودم.سرم به کار خودم بود و از دیوار صدا در میومد ولی من ساکت بودم!!! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اینکه از اول دبیرستان من متحول شدم و شیطنتم فوران کرد!!!
یه دبیر دین و زندگی 1 داشتیم که از کله گنده های استان بود و همه میشناختنش و هر هفته میرفت دیدار رهبری و اینا.
سبک تدریسی این تو کلاس نبود یا مارو میبرد کتابخونه یا نمازخونه یا در دامان طبیعت.
تا هم میخواست درس رو شروع کنه همیشه میگفت به نام خدا با نام و یاد شهدای عزیز اسلام مخصوصا امام بزرگوارمون کلاسو شروع میکنیم.
من استعداد خاصی تو تقلید حرف زدن و حالتهای بقیه دارم.
یه روز تو کتابخونه بودیم من چون زنگهای تفریح میرفتم والیبال دیر میومدم سر کلاس نگو این دبیر رفته بود سر کلاس و به جای صندلی خودش رفته بود وسط بچه ها نشسته بود جوری که معلوم نشه.
من با شور و ذوق رفتم سر کلاس دیدم هنوز نیومده.رفتم رو صندلیش نشستم و شروع کردم به تقلید حرف زدنش و حالتهای دستش و اینا!!!
دیدم کلاس ساکته هنوز.گفتم بچه ها چرا نمیخندید نکنه خود خرش اینجاست؟ (sm2)(sm2)
یهو دیدم از بین بچه ها صدا میاد آقا امید به هنرنمایی ادامه بدید!!!
منم خشکم زده بود گفتم اجازه الان جناب ناظم با من کار دارن من میرمو میام رفتم و دیگه برنگشتم!!!(sm25)(sm2)
خب حتما کسی نکرده... ولی منم میخوام بکنم... جرم گیری دندون... خوب خوابی (sm134)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] لینک فیلمُ دیدی؟