گفتم گیلان ياد تيم اخر جدول افتادم ک باسپيدرود ما بازى داره
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم گیلان ياد تيم اخر جدول افتادم ک باسپيدرود ما بازى داره
زنیم اشنه ترکانيم(sm120)
شوبرت آواکیان چه قدر خوبه
(sm127)
براي لذت بردن
كافيست ،
اندكي ، احمق باشي ... (sm50)
عشقت همه وقتتو مصرف کرد . . . (sm50)
واقعاً خیلی مهمه که کاری رو که دوست داری بکنی . . . (sm50)
ﺳﮓ ﻭﻟﮕﺮﺩ ﮐﻮﭼﻪ ﻫﺎ ﺑﻮﺩﻡ ﻭﻍ ﻭﻍ ﺍﻡ ﺭﺍ
ﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺣﺘﻤﻦ
ﺯﺧﻢ ﺭﻭﺡ ﻣﺮﺍ ﻣﺪﺍﻭﺍ ﮐﻦ ﺑﻮﻑ ﮐﻮﺭﺕ ﻣﺮﺍ
ﻫﺪﺍﯾﺖ ﮐﺮﺩ ... (sm50)
(sm50)
(sm138)
ابی - خلیج (sm50)
روحم هزار تکه میشه از شنیدنش...
آنقدر باده بنوشم ،
که شوم مست و خراب
نه دگر دوست شناسم ،
نه دگر جام شراب ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساقیایی که تو محرم خلاف نمیکنن رو باید از به تمامی روش های ممکن مورد تجاوز قرار داد ...
نخست وزیر عمام میلاد (ع) ...
زندگی با این همه غم نمی ارزه (sm172)
چه احمقانه زنده ام (sm172)
جراتشو ندارم وگرنه(sm88)
مرگ یک اشتباه می خواهد ...
آخ گفتی...!(sm174)
(sm74)
دوستان یادم نمیاد دکلمه ی آخر بن بست رو کی گفته
ایرج خان
اولش فک کردم اشتبا میگی
ولی مث اینکه حق با توعه
پس دکلمه ی تند باد حادثه ها و کهن دیارا هم ایرج خان گفته.
این همه دکلمه ی همرنج رو گوش کردم باز نفهمیدم (sm25)
(sm81)
ترسم از اين است كه یک شب بخواهى به خوابم بيايى و من هم چنان به يادت بیدار نشسته باشم...
اون شبايي كه راحت سرتو ميذاري رو بالشتت و ميخوابي،
من و بُغضم تا صُب به عكسات نگاه ميكنيم :)
سلام؛ بابک خوبى!؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونى ک روزاى روشن هایده رو دکلمه کرد!؟
میدونی چیه بابک...تصور من این بود که همین فریدون فرح اندوز دکلمه ی بن بست رو گفته...یکم شباهت داره صداشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
قربون خودت (sm176)
همیشه دوس داشتم بدونم کى هست که اینقدر صداى گرم و موثرى داره
صداش فوق العادس...
بارى نیس که روزاى روشن رو گوش کنم و با دکلمه ایشون گریم نگیره و تف و لعنت ب این روزگار نامهربون نفرستم...
(sm172)
سهند(sm39)
فقط و فقط این اشتباه در مورد بن بست بود و بس،اما چشم اگه دقت بیشتر کنم حتما تفاوتشونو پیدا میکنم...با دقت گوش کردن تمرکز میخواد بابک دیگه بنابه دلایلی اون تمرکز سابق رو ندارم.نقل قول:
(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش بحال تکه سنگ (sm50)
(sm81)
فدای محبتت بابک جان (sm176)نقل قول:
پرسپولیس و استقلال پیوندتان مبارک (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]