(sm10)(sm176)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)(sm176)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردم فرهاده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
امروز رفتم کامران رسول زاده رو دیدمش
درمورد چاوشی و صفا هم باهاش حرف زدم (sm120)
تو با دلتنگیای من تو با این جاده همدستی ...
فکرم میکنی مگه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهی که بیکار میشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبی ؟ (sm10)
آرمین یادت رفت (sm70)
اولش رفتم دیدم همه کتاب به دست کنارش وایستادن و دارن باهاش حرف میزنن و کتاب امضا میکنند و عکس میگیرند
منم رفتم یه کتاب ازش برداشتم حرف زدیم و امضا کرد , بعدش یواشکی کتاب رو گذاشتم اونجا و اومدم تا پول ندم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیو ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
نه تمومه دیگه الان میفرستم ببینی (sm10)