من از آن روز که در بند توام آزادم
پادشاهم که به تو اسیر افتادم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از آن روز که در بند توام آزادم
پادشاهم که به تو اسیر افتادم ... (sm50)
یا حضرت ممه ... (sm146)
همون موقه که عکساش اومد شک کردم ولی الان دیگه مطمئن شدم این عکسا تکراریه ! من چن سال پیشم این مطلبو خونده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزنامه هفت صبح گذاشتم تاپیک نخوندی عکسای این نیس مال یه مانکن امریکاییه چن سال پیشم این اشتباهو کاربرای ایرانی کرده بودن
عکسای اینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خالکوبی شعر خیام - آمبر هرد همسر جانی دپ
چون عاقبت ِکار جهان نيستي است/ انگار که نيستی، چو هستی خوش باش
100 میگیرم میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو که **** نبودینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
#نَوَفَهمَهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
# یا حضرت اهورا مزدا
منظور از چهار ستاره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]