خـاطره بازی با آرمین (sm50)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خـاطره بازی با آرمین (sm50)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)
هوووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسووووووول نبینم با عمه نوید کار داشته باشیااااااا(sm142)
میزنم شتکت میکنم(sm142)
اون شرت حسینم زووووود واسم پست پیشتاز میکنی..(sm142)
شیر فهم شدددددد.؟؟؟؟؟؟؟(sm142)
دهنت سرویس فقط داشتم میخندیدم (sm2) ای لنتی بی رحم به طرز مشکوکی ناک اوت شدم رفت (sm2) حالا اینجوریه الان میرم آرایشگاه همه ی موهامو کوتاه می کنم یه سیبیل دسته دوچرخه ای هم میزارم به عشق صدای پازل بند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جون خانم منشی من بی تقصیرم (sm2) اصن همین الان میرم پست هوایی برات میفرستم قبلش باید برم آرایشگاه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس با برندت ، لااقل مدل برندتو بگو شاید داشته باشیم دیگه دانش نکنیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه عمه نوید صاحاب داره حواستو جمع کن سمتش نری یه وقت(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خورشید خانوم خورشید خانوم شب اومده خواستگاریت (sm50)نقل قول:
(sm43)نقل قول:
رسول عکست رو میزاشتی خیلی سنگین تر بودی الان تو افق محو شدی دیگه
از من یاد بگیر عکس و شماره ام ویلون تو تاپیکه
خودت خواستی دیگه ، خودت کردی که لنتی بر خودت باد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بگو سیبیل صدا خوشگله پازل باند رو میخوام (sm2)
دان کردم ولی خواهشی که دارم مدلشم ذکر کن از این به بعد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه یک هفته ای هست که نذاشتیا ، این درسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل مردم نباید شمارتو داشته باشن؟
یه جوری میگن:«درای ورزشگاه آزادی روی زن ها بسته اس»،
انگار درهای کجا به روشون بازه مثلن!!!...