آره واقعا جالبه الان بار موسیقی فاخر داخلیمون رو دوش افکاریه بعد سانسورش میکنن
نمایش نسخه قابل چاپ
آره واقعا جالبه الان بار موسیقی فاخر داخلیمون رو دوش افکاریه بعد سانسورش میکنن
بابا دیگه بدتر از روزبه نیست که!! اون مشکلش حل شد ولی نمیدونم چرا اینو بی اسمیشو درست نمیکنن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فهم موسیقیایی مردم بالاتر رفته و فرق فاخر و ... میفهمن واسه همین دیگه اسمشم نزنن پیش مردم محبوبه .. اما حیفه ... امثال افکاری و نیکان و ممنوع الفعالیت میکنن و ماکان باند و علیرضاروزگار و ... مجوز دارن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله هیچوقت براش مشکلی پیش نیاد .. افکاری رو فکر کنم به خاطر آلبوم ابی باشه .. اشعارش تقریبا سیاسی بودن .. روزبه هم اشعار سیاسی گفته اما اسمی ازش نیاوردن مثل شعر آهنگ شطرنج با صدای داریوش که خیلی سیاسیه اما اسم مستعارشو زدن .. شاید شعر آخرین سنگر سکوته داریوش نجاتش داده ولی اینکه افشین مقدم یا داوود رحمت اللهی هم ممنوع الفعالیت نیستن عجیبه .. دیواری کوتاه تر از افکاری و نیکان پیدا نکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز نیومده (sm172)
یراحی هم میخواد اجتماعی بخونه! باید دید چی از آب در میاد(sm55)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسم میگه ترانه روزبه باید باشه...
احتمال زیاد پنجشنبه یا جمعه همین هفته پخش میشه ویدئو کوه
این کار توی تیزر ترانه ی مونا برزوییهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول، خیلی وقت بود با مونا کار نکرده بود :) ولی خیلی شبیه کارای روزبه بود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خب نوع ترانه روزبه خودش یه برند شده و ممکنه ازش کپی برداری بشه.
پ.ن: خیلی وقته اینستاگرام نیستم، الان دیدن مونا هم پست کرده کار رو(sm93)
SHADMEHR Ft. YAS
Persian Gulf
Coming Soon
ساقیت کیه داداش؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوله بار سفرم را تو به دستم بده تا، ساده تر روی دلم پا بگذارم برم
خود شادی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگساز کوه در جواب یکی از کامنتها گفته کارهای دیگه هم در دست تولید داریم خوب خدا رو شکر از یه تیم لیگ دویی افتادیم تو تیم دسته پنجمی
نقل قول:
من برم ساسی مانکن گوش بدم
ببین چقد دلبر تو من دوس دارم موهای فرفری تو
مدام پلی(sm2)
مسخره بازی تتلو هم خوبه مدام ریپیته لامصب خخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خاک بر سر احمقت با این تیم درست کردنت. طرفدارا موزیک خود شادمهرو میخوان تو رفتی چارتا بی عقل مثل خودت جمع کردی تیم زدی مثلا
رفتم که بلاک بشم
بازم لازم باشه هی اکانت میسازیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین شعر از یه شاعرنقل قول:
فرفری موتو چشمو ابروتو
تیم داره سقوط میکنه(sm128)نقل قول:
حالا شاهکار معلوم نیست کی منتشر میشه (sm128)(sm120)
(sm2)(sm2)نقل قول:
آهنگ شاهکارم خوبه ها!(sm132) آهنگ و تنظیم نیکان
SHADMEHR - MOUNTAIN
این تیم من حس می کنم از طرف رادیو جوان به شادمهر معرفی شده
این تیم که سقوط کرده ی خدایی هست خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمش شبیه تنظیمای سعید زمانیه .. ما اومدیم سعید زمانی رو از شادمهر دور کنیم گیر از اون بدتراش افتاد .. بهتره بریم از تیم قبلی شادمهر بخوایم دوبااره باهاش همکاری کنن (sm2) میترسم آهنگساز آهنگ بعدیش امیرتتلو باشه (sm25)نقل قول:
نیکان تو تنظیم آثار فاخر و ارکستری و زنده خیلی عالی عمل میکنه و جزو بهترین هاست .. ملودی هاش متوسطه اما تنظیماش عالی منو یاد تنظیمای بامداد بیات و بابک بیات میندازهنقل قول:
هی غر زدیم هی غر زدیم
شادمهر بجا اینکه بهتر شه، بدتر شد
به ناهیدی و مونا برزویی گیر دادیم، رفت سراغ تجربهگرا
به اونادگیر دادیم اومد سراغ اینا
به نظرم به همینا راضی باشیم که بدتر نشه
تحربهاز تجربه گرا واسه اینام یه اسم بذاریم تیم کوهنوردا مثلانقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیکان خودش از شاگردهای بابک بیاته ولی خیلی نتونست رشد کنه تنظیمهاش خوبه ولینقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی رو فراموش کردی !(sm120) الان برا همه داره میسازه، احتمالا برا شادمهرم میسازه(sm70)نقل قول:
بهداد اومده تیم بده مقابل فرشباف(sm2)نقل قول:
گرفته دستیار کارگردان اون گروهو اورده کارگردان کرده(sm2)
حالا یواش یواش اسم هم براشون پیدا میشه
فقط یکیشون عجیب شبیه گربه نره س(sm2)
(sm30)نقل قول:
بالاخره تجربه گرا یا تصویرگرا
فقط آرش محرابی و وحیدپویان با هم تیم هستن و میلاد هاشمی و سعیدزمانی جزو تیمشون نیستن و فقط با هم همکاری خوبی دارن .. اصلا این دوتا خودشونو محدود به تیم نمیکنن و تقریبا با هر ترانه سرا و آهنگسازی همکاری میکنن .. میلاد هاشمی قبلا تنظیم کننده همه آهنگای میلاد باران بود ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا منم میخوام یه تیم بزنم و با شادمهر همکاری کنم حالا باید کی رو بینم؟(sm132) .. فرشباف و کاموری هر کدوم تیم خودشونو تشکیل دادن ..حالا شادمهر دیگه مدیر برنامه یا تهیه کننده دیگه ای نداره تا بهش رجوع کنم؟ (sm50)(sm128)
پس واسه همونه کخ شبیه اونا تنظیم میکنه ... نقطه ضعفش تو تنظیم استفاده بیش از اندازه و افراطی از ساز ساکسیفونه ..نقل قول:
حتما تیم بعدی شادمهر اینان ... ترانه سرا : حامد پهلان . آهنگساز : ساسی مانکن . تنظیم : آرمین نصرتی .. مشاور هنری : امید جهان (sm81)نقل قول:
اگه نمیگید دارم از تیم جدید تعریف میکنم باید بگم ک همه آهنگسازا و تنظیم کننده های تاپ از تو شکم مادرشون تاپ نبودند اونا هم از ی جایی شروع کردند تا ب مراحل بالاتر رسیدند..شاید تو این تیم هم استعداد خوبی نهفته باشه... ولی بازم میگم منم دوست دارم شادمهر خودش واسه خودش بسازه