این رفیقمون مهندس عمرانه؛
بعد خیلی به رشته اش پابنده...
میگه تو انتخاب همسر، باهاس هشتاد درصد،
به سازه اهمیت بدی، بیست درصد به معماری!!!...
نمایش نسخه قابل چاپ
این رفیقمون مهندس عمرانه؛
بعد خیلی به رشته اش پابنده...
میگه تو انتخاب همسر، باهاس هشتاد درصد،
به سازه اهمیت بدی، بیست درصد به معماری!!!...
ما رو باش واسه کیا آهنگ میذاریم اصلا بای دیگه تاپیک نمیام !نقل قول:
دان کردم ولی خواهشی که دارم مدلشم ذکر کن از این به بعد (sm127)
الکی مثلا بی جنبه ام (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
لنتی تو که هر چیزی میزاری من دان میکنم فقط گفتم اسمشو بگو که اگه داشته باشم دیگه دانش نکنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزه خاصی به ذهنم نمیرسه ، فقط حجابتو رعایت کن ممنون(sm2) (sm2)(sm2)
فکر کنم سعید معروف هم.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
عزادار زن ارسطوعه....!!!!!
د آخه نوکرم بهم توهین شد / نه میرم از تاپیک / بیزارم از تاپیک !نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادرم مواظب اون نگاهت باش .. ! (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین هم نیست ازش یه سوال فنی بپرسم! (sm120)
تو رو به موهای افشون رسول منو ببخش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه افشون نیست رفتم آرایشگاه الان کوتاه کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاعر میفرمایند :نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی هر ضرر باید استفاده ی باشه
باخت باید احساس فوق العاده ای باشه
(sm2)
(sm2)نقل قول: