کار دلم به جان رسد . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
کار دلم به جان رسد . . .
ددی وودوبه اشکین ملودی چه خوبه(sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهر گناه
عکس با فرمت pngنذار
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق لنگه كفش و عشق دو حرفيش بودم (sm50)
امتیاز 8
کجا زده
آلبوم پارو اگه این هفته اومد من اسممو عوض میکنم میزارم اروین صاحب(sm70)
هفته پیش چهارشنبه بود که
همچنین گفتنی است این آلبوم به احتمال فراوان یک شنبه ۳۰ شهریور ماه در تهران و شهرستان ها توزیع خواهد شد.(sm54)
ببین اگر چن تا ادمین داشته باشه ممکنه این کسی که جواب داده تو باغ نباشه نوشته طبق اطلاعیه ! خب اگر اطلاعیه بود ما هم میفهمیدیم این فک کنم هنوز تو اطلاعیه قبلی گیر کرده
3.6
امیر این قضیه رادیو و ریپورت چیه نمیدونم اون دفعه هم گفتی (sm27)چجوریاس؟(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره مرکز پخش اون پایینشه
حداقل یه تاریخ الکی بدن تا ملت دلشون خوش باشه ، بعد بندازن واسه بعد محرم
(sm120)از امشب مستند انقلاب منوتو پخش میشه 20:30 دیدن داره
پخش آلبوم تو مهر خودش ریسکه ، چه برسه به اینکه بعدش محرم باشه ولی برای محسن که کنسرت نداره فرقی نمیکنه
درستش کردم (sm118)یه دستور تو run نوشتم حل شد (sm118)
آرسنال _رئال (sm118)
مثه اینکه سیاوش قمیشی آخر هفته اوکی شده
(sm49)یعنی به فیس بوک ریپورت میده رادیو جوان؟؟؟اونا جچوری میتونن مثلا یه پست توی موزیک بارانو پاک کنن(sm49)نقل قول:
اون وقت این آهنگایی که میگی رادیو با لیبل خودش داده به ای تنونز یعنی با اجزه محسن این کارو کرده(sm49)
اون وقت این طوری که تو میگی آهنگ داریوش رو تو زود تر زدی مگه چطوری آهنگ به دستت رسیده اگه رادیو اهنگو خریده بوده که فقط دست اون بوده چطوری دست تو رسیده اول(sm49)
چی به من مام بگو منم همین مشکلو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm49)
(sm77)کیه پس ؟نقل قول:
تا کهنه نشده (sm120) نامردا وقتی گفتم 3-1 به فرانسه میبازیم ریختین سرم و به خاطر یه ست محاکمه شدم (sm120) حالا که روسیه رو درست گفتم کسی صداش در نمیاد(sm142)
دروازبانا جلو بارسا از دم باکی بایاشی یا واکاشی زوما جلو رئال مسعود تیر دروازه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118) راحت شدیم از شر کوجی(sm135)نقل قول:
البته شاید موزیک ویدئو بعدی کوجی باشه (sm25) آخه رادیو زده آخر پاییز یه کار دیگه در راهه
مارتین کیون (sm2)
چیچاریتو (sm54)
ایسکو (sm127)
خامس (sm127)
قدرت مادرید (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیدی گاگا در استانبول(sm120)
(sm70)پسر عجب بازی بود
اون ممد دهن لق دیوس میگفت چیچاریتو به درد نمیخوره (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفیسه روشن(sm120)
ستایش هم آره(sm120)
(sm120)
لحظه بسیار جالب[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خوردن[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بایرن هم رید (sm118)