علی پروین رو شبکه پنج میبینید؟؟؟
بهش گفتن اگه مادرتون بود چیکار میکردید؟؟
گفت اگه بود کولش میکردم هرجا میخواست میبردمش!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
علی پروین رو شبکه پنج میبینید؟؟؟
بهش گفتن اگه مادرتون بود چیکار میکردید؟؟
گفت اگه بود کولش میکردم هرجا میخواست میبردمش!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته و دربه در شهر غمم
شبم از هر چي شبه سياه تر ِ
خدا نكنه خسته باشي (sm10)
برو دخول ببند... خودتو بنداز توش(sm2)شورت دیگه برا شیخ شده.. من یکی دیگه خریدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش من منظورم شادیِ دوستان بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده تا حالا تو تایپیک چاووشی بجز مطرح کردن مشکل رایانه ام هیچ نظری نداده ام
فقط میام باران برای این تایپیک (sm50)
ممنون عزيزم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی زندون تلخ کینه هاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دلم زخم هزارتا خنجره
تنم کوفتست ... کی حال داره فردا پاشه بره بیرون آخه ...!!(sm27)
یک شب جومعه دیگه هم به تنهایی داره به سر میشه (sm70)(sm54)
پس ببخش، با یکی دیگه اشتباه گرفتمت. (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ms-dj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معذرت میخوام. (sm176)
(sm50)
(sm27)(sm27)(sm27)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود مینا خانم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب شمام به خیر (sm176)
فعلا حاضر تا احتمالا حدودای 3-4 صبح (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جی تی ای فقط 60 گیگ حجم دانلودشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط 4 صبح به بعد فکر همسایه هاتونم باشیننقل قول:
ﺩﯾﺸﺐ ﺭﻭﺍﻥ ﺷﻨﺎﺳﻪ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ ﺟﻮﺭﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ
ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺭﻭﺯ ﺁﺧﺮﻋﻤﺮﺗﻮﻧﻪ .
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﺣﺮﻓﺶ ﮔﻮﺵ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺳﯽ ﺑﺎﺭ ﺟ.ﻖ ﺯﺩﻡ
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺣﺎﻟﻢ ﯾﻪ ﺟﻮﺭﯾﻪ!
ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﻡ ﺑﻪ ﮔﺎ ﺭﻓﺘﻢ ﺧﺎﺭتو گایی.دم ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﻮﺻﯿﻪ ات :|
آقا یه پست رو تو دوتا تاپیک نده دیگه الان دوباره باید همونو بگمنقل قول:
(sm83) چه خبره تو هاردت!!!!
(sm120)
هر تاپیکی آدمای خودشو داره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صد!!!نقل قول:
مشکل از منه !!!(sm120)
در تکمیل سخن این بزرگوار ، عرض کنم که : هر آدمی هم فکر خاص خودشا داره (sm70)نقل قول:
پسره با دوست دخترش توی سینما بوده، دست میزنه به ک.ون دختره آروم میگه این ک.ون مال کیه؟
دختره خجالت میکشیده هیچی نمیگه
پسره باز میپرسه این ک.ون مال کیه؟
باز دختره چیزی نمیگه
پسره صداشو بلند میکنه میگه این ک.ون مال کیه؟؟؟
غضنفر که پشت سرشون نشسته بلند میشه میگه از مسئولین سینما خاهش میکنم که چراغ هارو روشن کنن یه ک.ون پیدا شده
:|
بله کلا هر آدمی یه چیز خاصی داره بالاخره!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز فهمیدم خیلی اوضاعم خرابه. همه از بچگیشون خاطره دارن، من از چاهار-پنج سالگی تا آخر دوره دبستان ماکسیمم پونزده روز بخصوصش یادمه
تهرانیای عزیز الان اخبار اعلام کرد که با کمبود آب. مواجه شدین
من همینجا اعلام آمادگی میکنم که حاضرم آبمو بدم بخورین
دیگه شما هموطنمون هستین نباید ازتون دریغ کنیم
(sm128)
شب جومس ها / دوستان بیان حاضر بدن (sm59)
از هر چه میرود سخن دوست خوشترست
پیغام آشنا نفس روح پرورست
هرگز وجود حاضر غایب شنیدهای
من در میان جمع و دلم جای دیگرست
شاهد که در میان نبود شمع گو بمیر
چون هست اگر چراغ نباشد منورست
ابنای روزگار به صحرا روند و باغ
صحرا و باغ زنده دلان کوی دلبرست
جان میروم که در قدم اندازمش ز شوق
درماندهام هنوز که نزلی محقرست
کاش آن به خشم رفته ما آشتی کنان
بازآمدی که دیده مشتاق بر درست
جانا دلم چو عود بر آتش بسوختی
وین دم که میزنم ز غمت دود مجمرست
شبهای بی توام شب گورست در خیال
ور بی تو بامداد کنم روز محشرست
گیسوت عنبرینه گردن تمام بود
معشوق خوبروی چه محتاج زیورست
سعدی خیال بیهده بستی امید وصل
هجرت بکشت و وصل هنوزت مصورست
زنهار از این امید درازت که در دلست
هیهات از این خیال محالت که در سرست
(سعدی)
(sm50)
دیشب به کی.رم گفتم میخوام ببرمت یه جای خوووب
یه تکونی خورد...
گفتم میخوام ببرمت پیش یه خانم دکتر یکمی از جاش بلند شد...
گفتم میخوام لخ.تش کنم دوباره یکمی بیشتر بلند شد..
گفتم میخوام بندازمت لا م.مههاش صافف واساد تو چشام نگا کرد...
یهو دستمو دورش حلقه کردمو با گلنار غافلگیرش کردم :))
اکلید اسرار...این قسمت ک.یر زدن به کی.ر
(sm182)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم. (sm70)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ms-dj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقریبا همدردیم. (sm25)(sm50)نقل قول:
به یاد دوره کد تو مشهد ؛ مِن (sm50)نقل قول:
فدااا ؛ شوخو دیگه (sm19)نقل قول:
کم بد نیستم ، شما چطورین؟
ستاره سهیل شدین تو سال جدیدا خبر دارین؟
بعله ؛ خواهش میکنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ که کنتور نداره ؛ ابله آن است که باور کند ... (sm50)نقل قول:
فدا جنبت رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس همون که اول گفتم ، فدایی داری داشنقل قول:
خودتم معرفی کن بشناسیمت (sm10)
پوریا که دیشب هی معذرت میگرفتی از صابرنقل قول:
دیدی چطور هی معذرت خواستی نا غافل (sm2)
نقل قول:
(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مِن (sm50)
من نظارت میکنم(sm2)
یه نظارت کن ببین نوید نرفته باشه جده ، پیدا نیس شب جومه ای نگرانشم (sm70)نقل قول:
(sm165) حاضر
(sm182)نقل قول:
محسن هستم هم شهری شیخ مجتبی شما (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
(sm176) خوش اومدی برادر
(sm70)(sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
خوش اومدی داداش (sm10)نقل قول:
واسه یه قمی دیگه چه لقبی بزاریم ؟ (sm59)
رفته ریاض.. پرواز چارتر(sm120)نقل قول:
اونایی که ریاض میرن هم حاجی حساب میشن؟نقل قول:
چجوریاست داستان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنکیوو(sm127)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]