(sm74) (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74) (sm172)
انقدر مخابرات کرمانشاه دزد تشریف دارن من صبح از خواب بیدار شدم دیدم حجم نت تموم شده رفتم 2 گیگ 8 تومن گرفتم آنلاین
الان میبینم بیشرفا 223 مگ مونده والا نه وب گردی کردم نه اومدم چیزی دل کردم
همیشه اینجوریه 2 روز یه بار باید حجم بخرم خدا براشون نسازه بیشرفا (sm1)
الان این حرفی از اپلود زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نا محدود بگیر خودتو خلاص کن(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامحدود تا پارسال داشت همین مخابرات اونم برداشته شد قیمت سرویسم بردن بالا هی تا یه صفحه باز میکنی سریع حجمت تموم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nice2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا همین اول اردیبهشت باز خوب بود حداقل شبا سرعت نمیخوابید شب میرم یه تاپیک باز میکنم 10 Min باید صبر کنم تا لود بشه
یعنی تو میگی 1 به بعد آپ میکنم از حجم میره دقت نکردم ؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شب که دانلود رایگانه ولی آپلود تو الان میگی خدایی شک کردم اگه اینجوریه که دیگه پاره شدم(sm81)
باشه زنگ میزنم ولی فکر نکنم در رابطه با این موضوع جوابی درست و حسابی به آدم بدن تو روز رایگان باشه که خیلی بهترهنقل قول:
اینجا از مخابرات سرعت 1 مگ دانلود نا محدود گرفتم ماهی 45000 تومن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه ولی اینجا نداره دیگه نامحدودنقل قول:
نوشته اصلی توسط nice2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 28 میدم که 5 گیگ روش هست تو روزم دل نمیکنم شبم میرینه سرعت تازه باید تو یه ماه حداقل 10 گیگ بخرم
خیلی دزدن حرامشون باشه ماه بعد از شاتل میگیرم اگه پورت داشته باشه