حدود 20 دقیقه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حدود 20 دقیقه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاليه
جبران مي كنيم داداش گلم (sm10)
من همیشه اینجا فقط دانلود کردمنقل قول:
همیشه هم خبر آهنگای شادمهر اینجا پیگیری میکنم
یه بارم من آپلود کنم
پس جبران شده.......
البته آلبومای شادمهر و اندی و که با کیفیت flac نداشتم
از سایت خریدم
پيغامت رو چك كن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي دوست عزيز (sm127)
پوریا زدی دانلود شه؟
خواهش میکنمنقل قول:
شما هم دعا کنید بتونم آلبوم بیقرار اندی رو با کیفیت flac گیر بیارم.....
آره تقريبا ١٠ مين ديگه دانلود ميشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]