من انتقادی به حرفتون راجع به آهنگ قلب ساعتی ندارم و فقط از اینکه میگید ماها داریم در صف دشمنای شادمهر قرار میگیریم و منظورتون امثال منو ابی حامد و فربد و نیما و ...هست میخوام یه موضوعی رو روشن کنم
اگه انتقادی باشه که باعث پیشرفت شادمهر بشه و همون دلیلی شه که بهمون انگ دشمنی بزنن .. پس همون بهتر که دشمنش باشیم
اونایی که الان ناراحتن دشمنای شادمهر نیستن بلکه همونان که هوادار واقعی هستن ... چونکه الان تشخیص دادن شادمهر داره خودشو میندازه تو چاه و نمیخوان اینکارو بکنه ولی اونایی که تمجید الکی میکنن و به مرگ هنری شادمهر راضی شدن و حتی حاضرن با امیدجهان همکاری کنه دشمنای واقعی شادمهرن و جز تعریف و تمجید بیخودی کار دیگه ای از دستشون برنمیاد و فرق ماندگاری و غیرماندگاری موزیکهارو متوجه نمیشن .. تعجب میکنم میبینم کسایی که ادعا میکنن طرفدار شادمهرن و یه شادمهری اصیل ان ولی آثار این هنرمندای تجربی آموز و غیرآکادمیک رو با آثار آلبوم مسافر و تقدیر و حتی آهنگایی که واسه مهستی ساخته همه رو با هم تو یه صف میزارن .. اگه شما نظرت اینه که این تیم موسیقی هاشون در حد شادمهره که بهتره سکوت کنم .. چون همین طرفدارا باعث شدن شادمهر اینقدر نزول کنه و خلایق هر چه لایق .. وقتی آهنگساز بزرگی مثل علیرضاافکاری یا تنظیم کننده هایی مثل معین راهبر و ... میگن من توانایی ساخت آهنگ برای آهنگسازی مثل شادمهر رو ندارم و هیشکی به غیر از خودش نمیتونه برای خودش به خوبی خودش آهنگ بسازه و حتی سعید زمانی هم با وجود همکاری با شادمهر به این ادعا مهر اثبات زدن و تو کامنتا با مردمموافقت کردن دیگه نمیدونم چرا بعضیا کاسه داغتر از آش شدن و این تازه هنرمندا رو با شادمهر تو یه صف میزارن و ما طرفدارای واقعی رو دشمن میدونن ..