به مادرم بگین ،
قفس شکسته و پرنده پر زده ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
به مادرم بگین ،
قفس شکسته و پرنده پر زده ... (sm172)
برم ببینم Spiderman در چه درجه ای قرار داره ...
دوستان میدونین این آهنگو پویا بیاتی از کی کاور کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رویای منی اما من از کابوس لبریزم (sm50)
نگو خونه بگو دیوار بی در
که سر تا پاشو خاموشی گرفته
مگه من توی تقدیرت نبودم
شاید دنیا فراموشی گرفته (sm50)
ای شب به من بگو ...
اکنون ستاره ها
نجواگران مرثیه ی عشق کیستند ؟
هنگام عصر بر سر دیوار باغ ما
باز آن دو مرغ خسته
چرا می گریستند .. ؟!
(sm50)
به این زودی دیدی (sm50)
(sm50)
طلوع شهره جانم(sm224)
اونایی که دلخوریشون رو به روت نمیارن هیچی نمیگن دعوا نمیکنن بهونه نمیگیرن همونایی هستند که همه چیز و میذارن و یهویی میرن...
رقص نداره این آهنگ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد شهره با قدرت اجرا کرده (sm50)
اين روزا با همه چى مى شه رقصید؛ سخت نگير
(sm2)
چه شویی راه انداختن با آوردن ح ج ج ی (sm50)
میگن بابت تحویل گرفتن جسد پول خیلی بالایی به داعشیا دادن
عنشو در آوردن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گوش میدم یه حال خوبی بهم دست میده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون آهنگا که آدمو به اوج میبره.
حالا امشب گوش میدم ببینم حسم چطوره...
به خاطر همین گفتم شاید،جا داره...
میدونم اشتبا کردم. ما همیشه اینجا گفتیم استاد شماعی زاده اونم به خاطر آهنگساز بودنش...این آهنگو خیلی دوس دارم بابک...(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محبت دارى بابک و شک ندارم ب پاى حس و گوش هاى نازنینت نمى رسه (sm176)
کار جناب شماعى زاده و تنطیم درست نوید نحوى و صداى محشر شهره و اين اثر رو شدید دوس دارم.. ى جور جورى باصلابت و محکم و خلاصه همه چى تمومه
چرا از شنیدنش خسته نمیشم (sm74)
دقیقا؛ ى حس و حال خوب و ب اوج رفتن!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين اهنگ رو تو مسير دانشگاه از رشت تا رودسر گوش مى دادم و هيچ وقت خسته نمى شدم فکر کن تو اين مسیر ى ساعت و خورده اى مى شنیدم.... خوراک روحیه گرفتن بعد از گند زدن امتحانا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دورانى بود پسر(sm50)
اين صابرو هر موفع مى خوایم باشه نیس (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آى لاو یو توووو. (sm176)
اتفاقا خوب کاری کردی گفتی،اصلنم دلم نشکست...تو اون لحظه از خود بی خود شدم یه چیزی پروندم.نقل قول:
الان ادیت میکنم.
ما که از اون اول به حرفات توجه کردیم و خیلی مدیونت هستیم (sm176)
نقل قول:
مثل قرص مینداختی بالا (sm59)(sm50)
لذت ببر بابک جان... بعضى وقتا یهو ب ذهنم ادم مى رسه و وقتى بیاد؛ دگه فراموش کردنش سخته مث همین شاهکارى که داریم صحبت مى کنیمنقل قول:
خوب الان که برای بار چندم گوش دادم به این نتیجه رسیدم که رقص هم داره (sm120)
(sm224)
اونا فیلم پ. دوبله میکردن و میفروختن . آلبوم چیه آخه توام بچه شدی (sm138)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر میره هیئت (sm50)
تقصیر م ننیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اون متنی که اینا نوشتن آدم فکرش میره سمت این چیزا .
فیلم مستهجن و فحشا یعنی چی ؟!
ای به خشکی شانس . . . (sm50)
از پری روز مریض شدم . . . همین سرما خوده گی . . . اسیر شدم . . . (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره می رم . . . همون پری شب عرق خوردم یه کم بهتر شدم . . . (sm59)
ضد عفونی می کنه . . . (sm2)
نقل قول:
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
نقل قول:
صبر کنین به خونم چند صفحه رو . . . (sm176)
نیمه حرفه ای . . . (sm29)
من هنوز همونم همون . . . (sm50)