(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونتون کجاست که شبکه برقیش اینقدر افتضاحه.اخه با 1 رعدو برق باید اینطوری بشه؟نقل قول:
بعدشم مگه خونتون فیوز نداره؟
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی آخر این سوز بهاری باشد
دیگه اتفاقه منم چند وقت پیش خونه یکی از رفیقام رعد وبرق زد یخچال تی وی ...مانیتور اسپیکر کلا همش برباد رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
من برم یه ویندوز عوض کنم (sm155) یه ساله دست به ویندوز نزدم به زور میاد بالا رنگ درایو C هم قرمز زده (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوش باش عزیزم تو و من نداره ... (sm181)
پس تو سایته زمینیا چیکار میکنی بیگانه؟(sm120)نقل قول:
فیوزه خونه اصلا کارش همینه که نذاره اینطوری بشه بعد چطوری شد اینطوری شد؟(sm142)
دسته جمعی خودکشی کنن راحت تره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]