ممه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
ممه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم
صدای سیستم به غا رفته
درایورشو ندارم
(sm172)
کیست مرا یاری کند (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا یه ساعت اینجا نبودیم بابا بیخیال ریدم تو جریان برق و نوسان و قانون حوصله دارین قضیه 3 سال پیش رو زنده کردین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطرم هی گیر میده دیگه یه اتفاقی بوده افتاده (sm2)
درایور پک داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزاره ؟ نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا خودم قبلا سوخته اینو کارت صدا جدا گرفته بودم چن وقت پیش سی دی درایورشو ندارم
اره درایورا و برنامه هایی که نصب نباشن رو نصب میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اخرین ورژنشه حجمش بالاست البته شب باید بزاری ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه دیگشم اینه که درایورشو از سایت سازندش بگیری ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
آخیش ویندوزم خالی شد یه خورده (sm50)
صحنه را دیدم (sm25) (sm120)نقل قول:
فقط هلاک اون درایو 99 مگابایتیتم (sm120)